Γενικές Ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες επ. 97: Ο Δούκας δείχνει τις προθέσεις του

Άγριες Μέλισσες επ. 97: Ο Δούκας δείχνει τις προθέσεις του

Άγριες Μέλισσες επ. 97: Ο Δούκας δείχνει τις προθέσεις του. Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι όμως αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη… Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Άγριες Μέλισσες Eπεισόδιο 96 β' κύκλος

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 95 Β' κύκλος

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 94 Β' κύκλος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καίτη Γαρμπή : Το μήνυμα της για τα γλυκά νερά

Καίτη Γαρμπή : Η πολύ γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή στέλνει το δικό της μήνυμα για την πολύκροτη υπόθεση των γλυκών νερών που έχει καταφέρει να συνταράξει μία ολόκληρη κοινωνία.

Σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές στις Πανελλαδικές

Πανελλήνιες 2021: Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο,19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις δηλώσεις για τα Γλυκά Νερά

Σταύρος Μπαλάσκας: Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων σε λίγες ώρες αποφασίζει για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας Ανηλίκων στηρίζεται στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα που προβλέπει ότι σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες»

Eνημέρωση ΕΛ.ΑΣ για δολοφονία της Καρολάιν - Στον εισαγγελέα ο δράστης

Γλυκά Νερά: "Ένα μεγάλο μέρος των ερευνών αφιερώθηκε για να ερευνηθούν οι ισχυρισμοί του συζύγου. Μετά από την συλλογή πλήθους υλικού δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν την ύπαρξη άλλων προσώπων στον χώρο. Το γεγονός αυτό άφηνε ανοικτή μια άλλη εκδοχή. Η έρευνα έπρεπε να στραφεί αναγκαστικά στον σύζυγο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών, ο Κώστας Χασιώτης, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.