Επιχειρηματικά

Yandex: Επένδυση στη Γερμανία για υπηρεσίες Cloud

Yandex: Επένδυση στη Γερμανία για υπηρεσίες Cloud

Yandex: Η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει αρχικά 30 εκατομμύρια ευρώ στη Γερμανία για υπηρεσίες cloud, επεκτείνοντας τον κύκλο εργασιών της εκτός Ρωσίας.

Η ρωσική εταιρεία Yandex (YNDX.O) σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της με υπηρεσίες cloud στη Γερμανία το 2022. Η αρχική της επένδυση πρόκειται να είναι 30 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό δήλωσε η εταιρεία ενόψει της ετήσιας διάσκεψης cloud Yandex.Scale την Παρασκευή. Τα έσοδα του Yandex.Cloud τριπλασιάστηκαν σε περίπου 3 δισεκατομμύρια ρούβλια το 2021. Έχοντας ξεκινήσει το 2018 στο internet, αυτή παραμένει μία από τις μικρότερες επιχειρηματικές γραμμές της Yandex. Τα έσοδα του ομίλου για το 2021 κυμαίνονται μεταξύ 330 και 340 δισεκατομμυρίων σε ρούβλια.

Αντιδράσεις για την αρχική επένδυση της Yandex

“Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σημαντικός παγκόσμιος παίκτης στην αγορά πλατφόρμας cloud λειτουργώντας μόνο στη Ρωσία”. Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο Oleg Koverznev, ο οποίος είναι COO του Yandex.Cloud. Το Yandex.Cloud έχει περίπου 12.400 εταιρικούς πελάτες. Ο Koverznev είπε ότι περίπου 40 πελάτες δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται για την προοπτική η Yandex να προσφέρει υπηρεσίες cloud στη Γερμανία. Αυτό το γεγονός ήταν αρκετό για την εταιρεία να πραγματοποιήσει την αρχική επένδυση. Η Yandex δήλωσε ότι δεν θα δημιουργήσει ακόμη το δικό της κέντρο δεδομένων στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας αντί αυτού εμπορικές πλατφόρμες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Health2047 επενδύει στη RecoverX για την επαναστατική αναμόρφωση ιατρικών αρχείων & διαδικασιών

Το μέλλον της ρομποτικής μέσα από το Kar-go Delivery Bot

Η Boston Scientific αγόρασε την Devoro Medical μετά την κοινή τους πορεία

H AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Lavipharm αρωγός στο έργο του MDA Ελλάς

Δυναμικό παρών έδωσε η Lavipharm στο φθινοπωρινό Ladies Lunch που διοργάνωσε το MDA Ελλάς, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις .

Όλο και περισσότερα εργαστήρια αρχίζουν να αναπτύσσουν εμβόλια εναντίον του ιού της γρίπης χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία mRNA.

«Είναι μια πολύ ελκυστική αγορά για τα μεγάλα εργαστήρια. Πέρα από τη Moderna, η οποία είναι καινούρια στον τομέα αυτό, οι άλλοι, όπως οι Sanofi, AstraZeneca ή GSK, είναι πολύ καλά τοποθετημένοι όσον αφορά τη γρίπη», παρατηρεί η Τζαμιλά Ελ Μπουγκρινί, ειδική στις βιοτεχνολογίες στην εταιρεία χρηματιστηριακών αναλύσεων Invest Securities.

Pfizer Θεσσαλονίκη: Eγκαίνια εγκαταστάσεων παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών

Pfizer Θεσσαλονίκη: Η Pfizer ανακοινώνει εμβληματική επένδυση στην Ελλάδα με τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Σε κίνδυνο η οικονομική ανάκαμψη στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω και της ενεργειακής κρίσης

Το τμήμα του Kwarteng «υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες τις επόμενες ημέρες για να κατανοήσει περαιτέρω και να βοηθήσει στον μετριασμό των επιπτώσεων των αυξήσεων κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις».

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ELPEN

ELPEN Σχοινάς: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι, καθώς και στο υπό κατασκευή Πάρκο Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας στα Σπάτα πραγματοποίησαν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Medicines for Europe, Adrian Van Den Hoven.

Πάνω από 13.000 παιδιά σε όλη τη χώρα έχουν εγγραφεί στη δοκιμή για το εμβόλιο covid-19 της Moderna,

Η εταιρεία αναμένει στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα της λήψης στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στα τέλη του φθινοπώρου ή στις αρχές του χειμώνα, ανέφερε το Insider.