Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βραβεία

Σημαντικές διακρίσεις για την Novartis Hellas

Σημαντικές διακρίσεις για την Novartis Hellas

Σημαντικές διακρίσεις για την Novartis Hellas από Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, Forbes και Fortune.

Η Novartis Hellas απέσπασε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων, αποδεικνύοντας πως η εταιρική υπευθυνότητα, η εξωστρέφεια, η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι αναπόσπαστα μέρη της κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της.

Η συμπερίληψη στις 20 Most Admired Companies in Greece 2023 από το Fortune, το Πλατινένιο βραβείο και ο Ειδικός Έπαινος «Best in Workplace» από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), όπως και η αξιολόγηση Gold σύμφωνα με τον “ESG Transparency Index” από το Forbes, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις υψηλές επιδόσεις της εταιρείας στην εταιρική υπευθυνότητα και τον σημαντικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών της για ένα βιώσιμο μέλλον. Ο Κώστας Παπαγιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas, δήλωσε: «Ακολουθώντας πιστά την αποστολή μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο και καλύτερα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε μακροπρόθεσμη αξία για τις κοινωνίες και τις οικονομίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι διακρίσεις που λάβαμε αποτελούν αναγνώριση του έργου μας και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες στο μέλλον, με έμφαση στους ανθρώπους μας, στο περιβάλλον, στους ασθενείς και στην τοπική κοινωνία».

 

  • H Novartis Hellas εντάχθηκε στη λίστα Fortune με τις 20 ALL STARS MOST ADMIRED COMPANIES στην Ελλάδα για το 2023. Κατέλαβε την 16η θέση ανάμεσα στις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, επισφραγίζοντας την προσήλωσή στην εταιρική υπευθυνότητα και την καινοτομία, υπέρ των ασθενών, των ανθρώπων της και της ελληνικής κοινωνίας.
  •  H εταιρεία έλαβε επίσης διπλή διάκριση από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Ο Δείκτης αποτελεί τον πρώτο ESG Δείκτη στην Ελλάδα που από το 2008, αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων αναφορικά με την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους, την εταιρική διακυβέρνηση και την αγορά. Η Novartis έλαβε για 4η συνεχή χρονιά το πλατινένιο βραβείο (Platinum Award) και τιμήθηκε και με τον ειδικό έπαινο «Best in Workplace».

 

Η αξιολόγηση Gold σύμφωνα με την έρευνα “ESG Transparency Index” του περιοδικού Forbes, έρχεται να προστεθεί στις διακρίσεις της Novartis Hellas και να την αναγνωρίσει ως μία από τις πρωτοπόρες σε επίπεδο διαφάνειας σε θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕSG). H έρευνα εξετάζει το επίπεδο διαφάνειας σε θέματα ESG των 100 μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα με βάση τον κύκλο εργασιών που αντλήθηκαν από την ICAP CRIF.

 

Σχετικά με τη Novartis

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο. Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπείες μας. Περίπου 108.000 άνθρωποι, πάνω από 140 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και η εταιρεία απασχολεί 330 περίπου άτομα σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Novartis Hellas: Σταθερό κοινωνικό αποτύπωμα και πρωτοβουλίες για ενδυνάμωση της κοινωνίας και ασθενών

Novartis: Εκστρατεία για τα συμπτώματα της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας (SMA)

ΣΦΕΕ Κλινικές Μελέτες: Το μεγαλύτερο όφελος είναι για τους Έλληνες ασθενείς

Κώστας Παπαγιάννης στο Φόρουμ Δελφών: Τρεις προκλήσεις και μια ευκαιρία στην φαρμακευτική νομοθεσία

ΣΦΕΕ 8ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Χρειαζόμαστε ένα σταθερό και δυνατό οικοσύστημα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Kαινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Στο πλαίσιο αυτό, διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα.

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Τριπλή βράβευση της DEMO 

Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Ωνάσειο: Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς

Ωνάσειο:Αναγνώριση της Μονάδας Κληρονομικών Παθήσεων της Καρδιάς του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου  ως το πρώτο Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σπάνιων και Κληρονομικών Καρδιολογικών Παθήσεων στην Ελλάδα.

Close Icon