Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Βραβεία

Silver βραβείο για την Win Medica για το Cetilar

Silver βραβείο για την Win Medica για το Cetilar

Η Win Medica διακρίθηκε, λαμβάνοντας Silver βραβείο, στην ενότητα «Anti-inflammatory Creams / Analgetic Creams» στη φετινή διοργάνωση των Fitness Awards.

Η εταιρεία βραβεύθηκε για το Cetilar, μια κρέμα με καινοτόμα σύνθεση φυτικής προέλευσης με αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση, με την εφαρμογή της της οποίας στην πάσχουσα περιοχή εξασφαλίζεται η υψηλή και γρήγορη απορρόφηση και αποκαθίσταται η συγκέντρωση των λιπαρών οξέων που λειτουργούν ευεργετικά στους ιστούς.

Το Cetilar προσφέρει τριπλό όφελος, ανακουφίζοντας γρήγορα από τον πόνο και τη φλεγμονή, λιπαίνοντας τους ιστούς και επαναφέροντας την ελαστικότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κινητικότητα. Έχει κλινικά δεδομένα για 12 εβδομάδες συνεχούς χρήσης και συνιστάται για διάφορες καταστάσεις, όπως οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα, μυϊκοί πόνοι και αθλητικοί τραυματισμοί. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με φυσικοθεραπεία για την αντιμετώπιση του πόνου σε αρθρώσεις, μύες ή τένοντες που επηρεάζουν τις καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες.

Το Cetilar φέρει πιστοποίηση Play sure – Doping free από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό No Doping life,  o oποίος καλλιεργεί τη διάδοση μίας υγιούς αθλητικής κουλτούρας.Το προϊόν αναπτύχθηκε από την ιταλική εταιρεία PharmaNutra, με την οποία η  Win Medica συνεργάζεται από το 2014.

  • Το βραβείο παρέλαβαν για την  Win Medica ο κ.  Αντώνης Κυριακόπουλος, Διευθυντής Primary Care και η κ. Μαρία Αντωνίου, Group Product Manager,  οι οποίοι κατά τηναπονομή των βραβείων δήλωσαν «η τιμητική αυτή διάκριση της Win Medica στην κατηγορία   Αντιφλεγμονώδεις / Αναλγητικές κρέμες μας γεμίζει περηφάνεια και ικανοποίηση  καθώς αποτελεί αναγνώριση των αδιάκοπων προσπαθειών μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

  • Το Cetilar® αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για όλους όσους αθλούνται ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς και μυοσκελετικούς πόνους συνεχίζοντας απερίσπαστοι τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Έχει πρωτοποριακή σύνθεση από κετυλιωμένα λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης σε υψηλή συγκέντρωση (7,5%), τα οποία είναι συστατικά του οργανισμού μας με λιπαντική, αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η έντονη σωματική δραστηριότητα ή ένας τραυματισμός διαταράσσουν τη συγκέντρωσή τους την οποία έρχεται να αποκαταστήσει το Cetilar®. To αποτέλεσμα είναι η γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή, επαναφορά της ελαστικότητας των ιστών και βελτίωση της κινητικότητας.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Silver βραβείο για τη WinMedica

Νέο σκεύασμα της Win Medica για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού

WinMedica : Βραβεύτηκε για το συμπλήρωμα διατροφής που ανακάλυψε

Cetilar: Καινοτόμος φυτική κρέμα για την αντιμετώπιση του πόνου αρθρώσεων, μυών και τένοντα

Αιματολογικά φάρμακα : Κυκλοφορούν στην χώρα μας τα πρώτα γενόσημα

Επάρκεια φαρμάκων της WinMedica στην ελληνική αγορά

Το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΕΕ

Tο 1ο γενόσημο φάρμακο στην Ελλάδα για την χρόνια υπερφόρτωση με σίδηρο

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Kαινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Στο πλαίσιο αυτό, διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα.

Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

    Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην Ελληνική αγορά. Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς.

Διάκριση της Servier Hellas στα HR Awards 2023

Τιμητική διάκριση για τη δέσμευσή της να προασπίζει την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων της, εντός και εκτός του εργασιακού τους περιβάλλοντος, απέσπασε η Servier Hellas στα HR Awards 2023, λαμβάνοντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Excellence in Workplace Well-being» για την πρωτοβουλία «The COLONO45».

Τριπλή βράβευση της DEMO 

Τρία βραβεία απέσπασε η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Close Icon