Βραβεία

Power Health: Διάκριση ως ‘Εταιρεία της Χρονιάς’

Power Health: Διάκριση ως ‘Εταιρεία της Χρονιάς’

Η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία Power Health απέσπασε τον τιμητικό τίτλο «Εταιρεία της Χρονιάς» στα Supplement Awards 2021 αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κορυφαία θέση της στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η επιβράβευση της καινοτομίας στα συμπληρώματα διατροφής και η προβολή της επιστημονικής εγκυρότητας των προϊόντων διατροφής και υγείας με στόχο την ασφάλεια, αλλά και την ποιοτική επιλογή των καταναλωτών.Η Power Health κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου, αφού σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία αξιολόγησης συγκεντρώνοντας συνολικά 10 βραβεία, καθώς και το άκρως τιμητικό βραβείο «Company of the Year».

Το βραβείο παρέλαβε ο νέος CEO της Power Health, κος Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς, ο οποίος, ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, αναλαμβάνει στο εξής όλες τις μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τα επόμενα στρατηγικά βήματα της Power Health. Ο κος Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς δήλωσε: «Το βραβείο αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση για την Power Health, καθώς αποτελεί μια αναγνώριση όσον αφορά την επένδυση στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Η εταιρεία μας εξάγει σε 23 χώρες και θα συνεχίσει να έχει στραμμένο το βλέμμα στο εξωτερικό, καθώς στόχος μας είναι να επενδύσουμε αυτά τα ξένα κεφάλαια στην πατρίδα μας. Η παρουσία μας θα ισχυροποιηθεί με νέα καινοτόμα προϊόντα, αλλά και με υπηρεσίες customize για τον Έλληνα καταναλωτή και Έλληνα φαρμακοποιό. H βράβευση αυτή μας δίνει δύναμη για το μέλλον, ένα μέλλον το οποίο είναι ελπιδοφόρο για την Power Health και αποτελεί ένα μέσο για να γνωρίσει ο υπόλοιπος κόσμος την υπεραξία αυτού του οράματος».

Η Power Health δίνει την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται για τις καινοτόμες ελληνικές συνθέσεις των προϊόντων της, πολλές από τις οποίες είναι μοναδικές τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, κατακτώντας επάξια και τη διεθνή αγορά.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ενισχυμένη η παρουσία της Power Health και στη διεθνή αγορά

Ένας μικρός απογευματινός ύπνος μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας

Ώρα της Γης 2021: Η Lavipharm συμμετέχει για 12η συνεχή χρονιά

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022 «ζωντανά»… με φόντο την Ακρόπολη!

Τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, η επιτυχημένη διοργάνωση της Noufio Communication Services, με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν από το 2017 τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς, «επιστρέφουν» με φυσική παρουσία, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Johnson & Johnson Ελλάδος: Βραβείο ως Κορυφαίος Εργοδότης Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022

Διεθνής διάκριση για την Johnson & Johnson Ελλάδος που πιστοποιήθηκε ως «Top Employer» (Κορυφαίος Εργοδότης) Ελλάδας και Ευρώπης για το 2022 από το διεθνή οργανισμό «Top Employers Institute», ο οποίος αναγνωρίζει πρακτικές αριστείας  εταιρειών σε όλο τον κόσμο.