Επιχειρηματικά

Τουρισμός Τράπεζα: Προσφέρει δωρεάν 65.000 αεροπορικά εισιτήρια AEGEAN

Τουρισμός Τράπεζα: Προσφέρει δωρεάν 65.000 αεροπορικά εισιτήρια AEGEAN

Η τράπεζα από τον περασμένο Μάιο, έχει ανακοινώσει ευρύ πρόγραμμα διετούς διάρκειας (2020 – 2021) για τη στήριξη του τουρισμού συνολικού ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνεχίζει με ενέργειες που αφορούν και ιδιώτες πελάτες, διευρύνοντας το πρόγραμμα υποστήριξης με όσο το δυνατόν περισσότερους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών.

Τουρισμός Τράπεζα: Ο τουρισμός άνοιξε και η Eurobank στηρίζει την προσπάθεια επανεκκίνησης των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων προσφέροντας δωρεάν στους πελάτες της περισσότερα από 65 χιλιάδες αεροπορικά εισιτήρια, σε συνεργασία με την AEGEAN, για ελληνικούς προορισμούς.Με τη συγκεκριμένη ενέργεια η Eurobank – η τράπεζα του τουρισμού – έρχεται να στηρίξει την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, βασικός βραχίονας της οποίας είναι η επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού.

Και παράλληλα συμβάλλει στην ανάγκη των πελατών της να επιστρέψουν στην κανονικότητα, μετά από την, αντικειμενικά, δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Η προσφορά της τράπεζας προβλέπει τη διάθεση 2 εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, ανά πελάτη, που εμπίπτει σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προκειμένου να ταξιδέψουν σε κάποιον ελληνικό προορισμό.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά επιλεγμένους πελάτες Personal Banking της Eurobank, οι οποίοι τα τελευταία, προ πανδημίας, χρόνια, έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 1 συναλλαγή για να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια ή ξενοδοχείο, χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι η Eurobank με σειρά ενεργειών από την αρχή της πανδημικής κρίσης στηρίζει εμπράκτως τον ελληνικό τουρισμό και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σημαντικότερη βιομηχανία της χώρας.

Η τράπεζα από τον περασμένο Μάιο, έχει ανακοινώσει ευρύ πρόγραμμα διετούς διάρκειας (2020 – 2021) για τη στήριξη του τουρισμού συνολικού ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνεχίζει με ενέργειες που αφορούν και ιδιώτες πελάτες, διευρύνοντας το πρόγραμμα υποστήριξης με όσο το δυνατόν περισσότερους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών.

Αλλά και η AEGEAN συμμετέχει ενεργά στην στήριξη του ελληνικού τουρισμού. Μαζί με τον ΕΟΤ ένωσαν τις δυνάμεις τους για την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό με την διαφημιστική καμπάνια «Sunshine Discount».

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει έκπτωση στα εισιτήρια που μπορεί να φτάσει και στο 40% και εξαρτάται από τη διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στη χώρα προέλευσης του επισκέπτη και τη θερμοκρασία του ελληνικού προορισμού.

Η καμπάνια – με δεδομένο το εξαιρετικό κλίμα της Ελλάδας, αλλά και το πλήθος των εμπειριών που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης που θα επισκεφθεί τη χώρα μας – έχει στόχο να στηρίξει την προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών όλον το χρόνο.

Και όπως έχει δηλώσει ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, η φετινή καμπάνια βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα και δίνει επιπλέον κίνητρα στους ξένους επισκέπτες να επιλέξουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, κάτι που αποτελεί και κεντρικό ζητούμενο για τη φετινή χρονιά.

Γι’ αυτό όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά θερμοκρασίας του τόπου αφετηρίας σε σχέση με την Ελλάδα, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια της AEGEAN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κορωνοιός Πανδημία : Όσα πρέπει να ξέρετε πριν τις διακοπές σας

Έτοιμο προς χρήση το ψηφιακό πιστοποιητικό - Μητσοτάκης: Έτοιμοι να το ενεργοποιήσουμε πριν την 1η Ιουλίου

Έτοιμη να δεχτεί τουρίστες η Ελλάδα - Τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφαλείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Δύο νέα σημαντικά έργα από τον ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» –  Παραδόθηκαν σήμερα η Ουρολογική–Πλαστική Χειρουργική Μονάδα και η ΜΕΘ Νεογνών. 

Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα από την AstraZeneca

«Εάν είσαι άνω των 50 ετών, ενεργός καπνιστής ή έχεις διακόψει το κάπνισμα τα τελευταία 15 χρόνια, μην περιμένεις! Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα μπορεί να σώσει τη ζωή σου. Συμβουλέψου σήμερα το γιατρό σου για τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Αυτά είναι τα συμπτώματα

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια : Είναι η κατάσταση, στην οποία οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες να συσσωρεύονται στο σώμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα.

Στερεότυπα και σεξιστικές αναφορές στο διαφημιστικό σποτ για τη γονιμότητα ακυρώνουν το συνέδριο

Το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου όπως και το κείμενο της πρόσκλησης εγείρουν σοβαρά ζητήματα και δεν επιτρέπουν την συμμετοχή μου ούτε με την ιδιότητα του Δημάρχου ούτε με την ιδιότητα του επιστήμονα

Διπλή βράβευση για την Johnson & Johnson στα Health & Safety Awards 2021

Johnson & Johnson: Διπλή βράβευση για την οικογένεια εταιρειών Johnson & Johnson η οποία διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες στα Health & Safety Awards 2021, αναδεικνύοντας τη σημασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η Pfizer Hellas για 8η χρονιά υποστηρικτής της Ομάδας Αιγαίου

Pfizer Hellas: Για 8η χρονιά η Pfizer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου. Η δωρεά των 10.000 ευρώ προς την Ομάδα Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

Η κα. Δαμαλή αναφέρει πως «Οι νέοι θα έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες από ειδικούς που θα απαντούν και στις ερωτήσεις τους, ώστε να συλλέξουν οι ίδιοι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πορευτούν στην εφηβική αλλά και στη μετέπειτα πορεία τους, έχοντας αξιόπιστες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα άγχη και τους προβληματισμούς τους».