Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Επιχειρηματικά

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Ελλάδας,την ανέδειξε σε Great Place to Work® 2022-2023

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Ελλάδας,την ανέδειξε σε Great Place to Work® 2022-2023

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε με την ανάδειξή της ως Great Place to Work, η Astellas Pharma Inc. Ελλάδας, πρωτοπόρος βιοφαρμακευτική εταιρεία που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της παροχής καινοτόμων και αξιόπιστων φαρμακευτικών θεραπειών, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας «Αλλάζοντας το αύριο».

Η εταιρεία πέτυχε για μια ακόμη χρονιά να συμπεριληφθεί στη λίστα των εταιρειών που έχουν λάβει την πιστοποίηση Great Place to Work ® στην Ελλάδα. Η πιστοποίηση Great Place to Work ® 2022-2023 ήρθε μετά την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού που συμμετείχε στην ηλεκτρονική έρευνα Trust Index©.

Το ερωτηματολόγιο εξετάζει και αξιολογεί 5 θεμελιώδεις παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία Great Place to Work ® και θεωρούνται σημαντικές σε κάθε εργασιακό περιβάλλον:

  • Αξιοπιστία της Διοίκησης
  • Το αίσθημα δικαιοσύνης
  • Σεβασμός προς τους εργαζομένους
  • Υπερηφάνεια ως μέλος μιας ομάδας
  • Συντροφικότητα μεταξύ των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι της Astellas αξιολόγησαν όλες εκείνες τις παραμέτρους που συνεισφέρουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ικανοποίησή τους και, παράλληλα, με τη θετική τους αξιολόγηση συμμετέχουν ενεργά στην ενίσχυση της εταιρικής αξίας της Astellas.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης κατέγραψαν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο οι εργαζόμενοι συσχετίζουν άμεσα με τη συμπεριφορά της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης, φροντίδας και δέσμευσης. Υψηλή αξιολόγηση συγκέντρωσε επίσης η κουλτούρα αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπινου δυναμικού και Διοίκησης, όπως επίσης τα πρότυπα ακέραιης συμπεριφοράς, πεδία που αποτελούν θεμέλιο λίθο της Astellas και δημιουργούν ένα σύστημα αξιών στο οποίο στηρίζεται το κοινό  όραμα για επιτυχία μέσω της προσωπικής συνεισφοράς και της συνεργασίας.

Η αφοσίωση, ο σεβασμός και η καινοτομία στον εργασιακό χώρο επιβεβαιώνουν ότι η επιτυχία της Astellas προκύπτει μέσα από τις εδραιωμένες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ εργαζομένων και εταιρείας.

Ο κ. Χαράλαμπος Λάμπρου, Γενικός Δ/ντής Astellas Eλλάδας, Κύπρου και Μάλτας, αναφερόμενος στην πιστοποίηση της Astellas Ελλάδος ως Great Place to Work ® τόνισε: «Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Στην Astellas εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές για να βελτιώνουμε διαρκώς την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την εταιρεία και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. Όλοι μαζί έχουμε πετύχει την ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ισχυρή ανοικτή εταιρική κουλτούρα και ακεραιότητα. Ο Τρόπος της Astellas (Astellas Way – Εστίαση στον Ασθενή, Ανάληψη Ευθύνης, Αποτελέσματα, Ανοικτή κουλτούρα, Ακεραιότητα) αποδίδει καρπούς καθώς όλοι οι εργαζόμενοι ενστερνιζόμαστε κοινές αξίες στο πλαίσιο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας, μετατρέποντας την επιστημονική καινοτομία σε αξία για τους ασθενείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Astellas : Στην διεύθυνση ο Χαράλαμπος Λάμπρου

H Astellas Ελλάδας απέκτησε πιστοποίηση Great Place to Work®

Astellas: Προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας υγειονομικό εξοπλισμό

Η Αstellas Hellas υποστήριξε τα βραβεία των ‘’ Patient Initiative Award’’

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Astellas Ελλάδος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Για 7η συνεχή χρονιά η Servier Hellas ρωγός στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών για τον τακτικό έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

Με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την καίρια σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της υπέρτασης μέσω του τακτικού ελέγχου της αρτηριακής πίεσης και με αφορμή τη 17η Μαΐου, η οποία έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η Servier Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την εκστρατεία #BecauseIsayso του Ομίλου Servier.

Vodafone Business και Osmos Hellas εγκαθιστούν έξυπνες εφαρμογές για την προληπτική συντήρηση 250 γεφυρών

Το Vodafone Business και η Osmos Hellas ανέλαβαν την υλοποίηση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” που προκηρύχθηκε από το ΤΕΕ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης – Ελλάδα 2.0 με συνολική αξία 95,3 εκατ. ευρώ, 24μηνη διάρκεια σύμβασης και αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων για την παρακολούθηση των υποδομών σε 150 γέφυρες του οδικού […]

Πες το ΔΥΝΑΤΑ – Μίλα για τον Πόνο της Αξονικής Σπονδυλοαρθρίτιδας

ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ. Μίλα για την Αξονική Σπονδυλοαρθρίτιδα». Η AbbVie, η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, μέσω της εκστρατείας ενημέρωσης προτρέπει τους ασθενείς, να κάνουν το πρώτο βήμα, να μιλήσουν για τη νόσο, για τα συμπτώματα και πώς αυτά επιβαρύνουν την ποιότητα της ζωής τους, εξαιτίας της δυσκαμψίας, του πόνου, της κόπωσης, του ελλιπούς ύπνου.

2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους»

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Διπλός μαραθώνιος από τους Παιδιάτρους Β. Ελλάδος για τα παιδιά της Μαδαγασκάρης

Διπλός… Μαραθώνιος από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος  για την εθελοντική ανθρωπιστική αποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης

Πλατινένιο βραβείο για το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»

Πλατινένιo βραβείο στην κατηγορία «Kαινοτόμο Προϊόν στο Φαρμακείο» έλαβε το Canephron® Uno στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024». Στο πλαίσιο αυτό, διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών και της κριτικής επιτροπής, ξεχωρίζοντας για την αξιοπιστία του ανάμεσα σε πολλά σκευάσματα.

Close Icon