Επιχειρηματικά

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Ελλάδας,την ανέδειξε σε Great Place to Work® 2022-2023

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Ελλάδας,την ανέδειξε σε Great Place to Work® 2022-2023

Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε με την ανάδειξή της ως Great Place to Work, η Astellas Pharma Inc. Ελλάδας, πρωτοπόρος βιοφαρμακευτική εταιρεία που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της παροχής καινοτόμων και αξιόπιστων φαρμακευτικών θεραπειών, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της εταιρείας «Αλλάζοντας το αύριο».

Η εταιρεία πέτυχε για μια ακόμη χρονιά να συμπεριληφθεί στη λίστα των εταιρειών που έχουν λάβει την πιστοποίηση Great Place to Work ® στην Ελλάδα. Η πιστοποίηση Great Place to Work ® 2022-2023 ήρθε μετά την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού που συμμετείχε στην ηλεκτρονική έρευνα Trust Index©.

Το ερωτηματολόγιο εξετάζει και αξιολογεί 5 θεμελιώδεις παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία Great Place to Work ® και θεωρούνται σημαντικές σε κάθε εργασιακό περιβάλλον:

  • Αξιοπιστία της Διοίκησης
  • Το αίσθημα δικαιοσύνης
  • Σεβασμός προς τους εργαζομένους
  • Υπερηφάνεια ως μέλος μιας ομάδας
  • Συντροφικότητα μεταξύ των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι της Astellas αξιολόγησαν όλες εκείνες τις παραμέτρους που συνεισφέρουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ικανοποίησή τους και, παράλληλα, με τη θετική τους αξιολόγηση συμμετέχουν ενεργά στην ενίσχυση της εταιρικής αξίας της Astellas.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης κατέγραψαν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο οι εργαζόμενοι συσχετίζουν άμεσα με τη συμπεριφορά της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης, φροντίδας και δέσμευσης. Υψηλή αξιολόγηση συγκέντρωσε επίσης η κουλτούρα αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπινου δυναμικού και Διοίκησης, όπως επίσης τα πρότυπα ακέραιης συμπεριφοράς, πεδία που αποτελούν θεμέλιο λίθο της Astellas και δημιουργούν ένα σύστημα αξιών στο οποίο στηρίζεται το κοινό  όραμα για επιτυχία μέσω της προσωπικής συνεισφοράς και της συνεργασίας.

Η αφοσίωση, ο σεβασμός και η καινοτομία στον εργασιακό χώρο επιβεβαιώνουν ότι η επιτυχία της Astellas προκύπτει μέσα από τις εδραιωμένες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού μεταξύ εργαζομένων και εταιρείας.

Ο κ. Χαράλαμπος Λάμπρου, Γενικός Δ/ντής Astellas Eλλάδας, Κύπρου και Μάλτας, αναφερόμενος στην πιστοποίηση της Astellas Ελλάδος ως Great Place to Work ® τόνισε: «Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Στην Astellas εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές για να βελτιώνουμε διαρκώς την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά μας ώστε να μεγιστοποιήσουμε το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την εταιρεία και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της. Όλοι μαζί έχουμε πετύχει την ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ισχυρή ανοικτή εταιρική κουλτούρα και ακεραιότητα. Ο Τρόπος της Astellas (Astellas Way – Εστίαση στον Ασθενή, Ανάληψη Ευθύνης, Αποτελέσματα, Ανοικτή κουλτούρα, Ακεραιότητα) αποδίδει καρπούς καθώς όλοι οι εργαζόμενοι ενστερνιζόμαστε κοινές αξίες στο πλαίσιο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας, μετατρέποντας την επιστημονική καινοτομία σε αξία για τους ασθενείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Astellas : Στην διεύθυνση ο Χαράλαμπος Λάμπρου

H Astellas Ελλάδας απέκτησε πιστοποίηση Great Place to Work®

Astellas: Προσφέρει στο Υπουργείο Υγείας υγειονομικό εξοπλισμό

Η Αstellas Hellas υποστήριξε τα βραβεία των ‘’ Patient Initiative Award’’

Εντυπωσιακά τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Astellas Ελλάδος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

25ο συνέδριο του ΜΙΤ για την παγκόσμια τεχνολογία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα - Πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το MIT Global Startup Workshop (MIT GSW) (MIT Παγκόσμιο Εργαστήριο Νεοφυών Επιχειρήσεων) είναι ένα ετήσιο διήμερο συνέδριο που συγκεντρώνει επιχειρηματίες, φοιτητές, επενδυτές και βασικούς ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο και φιλοδοξεί να επιταχύνει το επιχειρηματικό οικοσύστημα μιας περιοχής υποδοχής.

H εκστρατεία #EinaiStoDikoSouXeri εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο

Η επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #EinaiStoDikoSouΧeri, για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπτώσεις του στο καρδιαγγειακό σύστημα, που υλοποιούν η Νοvo Nordisk Hellas και η ΑΜΚΕ “Με Οδηγό το Διαβήτη” εμπλουτίζεται με νέο, οπτικοακουστικό περιεχόμενο, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Sandoz: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για νέο εργοστασιο παραγωγής

Η Sandoz υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία νέου εργοστασίου παραγωγής βιολογικών φαρμάκων στη Σλοβενία, για να υποστηρίξει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για βιοομοειδή φάρμακα.Η επένδυση της Sandoz αναμένεται να ανέλθει σε τουλάχιστον 400 εκ. δολάρια.

Ένας χρόνος HealthCare Accelerator από την Bayer Ελλάς Δράσεις και επιτεύγματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Bayer Ελλάς για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του πρώτου χρόνου της μεγάλης πρωτοβουλίας της εταιρείας, HealthCare Accelerator.

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Κομβική η σημασία ενίσχυσης της παραγωγής και επάρκειας των φαρμάκων στην Ευρώπη

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Η ανάδειξη της φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης της επάρκειας φαρμάκων στην Ευρώπη, ήταν το κεντρικό μήνυμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Θεόδωρος Τρύφων στις Βρυξέλλες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εταίρους της Ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.