Συνέδρια

9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ:Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή

9ο Συνέδριο ΣΥ.Φ.Α.Κ:Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή

Η διοργάνωση του 9ου Συνεδρίου ΣΥ.Φ.Α.Κ., με επιστημονικό φορέα την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥ.Φ.Α.Κ.), είναι γεγονός.

Μετά από έναν θεσμό 8 συνεχών Συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία, το 9ο Συνέδριο ΣΥΦΑΚ με κεντρικό θέμα: Το Φαρμακείο στην Υγεία, Ομορφιά και Ευεξία στη Metapharma Εποχή, θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Ξενοδοχείο Atlantis, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου, ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το κοινό για την Υγεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η υποστήριξη και προβολή της εκδήλωσης, έχει ανατεθεί στη Χαραμή ΑΕ και το Περιοδικό PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων, από όλη την Ελλάδα, ενώ η θεματολογία των ομιλιών και των «Στρογγυλών Τραπεζιών» με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών όλων των φορέων του κλάδου, θα επικεντρωθεί στην ενημέρωση και επιμόρφωση σχετικά με όλες τις νέες υπηρεσίες, αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, το Φαρμακείο, αλλά και ο κλάδος γενικότερα σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διήμερο δράσεων του ΣΥΦΑΚ

Ο Α.Βαλτάς ‘’κρούει τον κώδωνα ‘’ του κινδύνου: Στο 50% των ασθενών γίνεται αυτόματη υποκατάσταση φαρμάκου

Β.Πενταφράγκας: Το σύστημα φαρμακευτικής περίθαλψης θα κλατάρει

Έρχεται η πρώτη 3D εφαρμογή για την εκπαίδευση των φαρμακοποιών

Ποιον ωφέλησε η απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού ;

Έρχεται το πρώτο application για τους φαρμακοποιούς

12o Παγκρήτιο Συνέδριο«Φαρμακοποιός:Σχέση εμπιστοσύνης»

Τιμήθηκαν οι μοναδικοί πέντε φαρμακοποιοί των Δωδεκανήσων

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

"Αύξηση της ζήτησης για αντιιικά κορωνοϊού και για φάρμακα κατά της φυματίωσης" επισημαίνει ο Στυλιανός Λουκίδης

Σε ό,τι αφορά τη φυματίωση και τις ελλείψεις αντιφυματικών φαρμάκων, οι πνευμονολόγοι επισημαίνουν ότι δεν επαρκούν τα υπάρχοντα φάρμακα για προστασία του ευάλωτου πληθυσμού και ότι η διάθεσή τους στους ασθενείς γίνεται στην κυριολεξία «χάπι-χάπι», ενώ, στην πραγματικότητα οι ανάγκες είναι τριπλάσιες, ίσως και πενταπλάσιες από αυτές που βλέπουμε.

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ

6ο Συνέδριο Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ Φαρμακείο: Αύριο ένα νέο Επάγγελμα«Η υπεραξία του φαρμακείου στη νέα εποχή».

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τοποθετήθηκε για την πανδημία κατά τη διάρκεια ομιλίας του με θέμα «Πανδημία & Επιστημονικές Προκλήσεις»

Απαντώντας σε όσους είχαν υποστηρίξει ότι η COVID-19 είναι μια απλή γριπούλα ο κ. Τσιόδρας είπε ότι, σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα, έχει 30 με 56 φορές παραπάνω υπερβάλλουσα θνησιμότητα από την γρίπη Η1Ν1 του 2009.

40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Περισσότεροι από 2000 Οδοντίατροι από ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν το 40ο Επετειακό Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις  6 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

21ο Συνέδριο HealthWorld 1: The Healthcare System in the 4th Industrial Revolution Era

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει στις 5 και 6 Οκτωβρίου το 21ο Συνέδριο HealthWorld με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

8ο ΠΣΕΦ ΦΣΘ: Ο «DIAS» επιτυγχάνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Στην ανάπτυξη ενός νέου διαγνωστικού εργαλείου, το οποίο θα ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο τον καρκίνο του πνεύμονα, στοχεύει το πρότζεκτ DIAS (Diagnostic Investigation Accurate System) που υλοποιεί η ομάδα IGEM-MetaThess του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επισημάνσεις Σωτήρη Τσιόδρα με αφορμή το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων που πραγματοποιείται στις 5-8 Μαΐου στην Αθήνα

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Nature, βρίσκονται υπό ανάπτυξη 8 νέα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, που θα χορηγούνται από τη μύτη και θα αναπτύσσουν βλεννογονική ανοσία, σταματώντας άμεσα τη μετάδοση του ιού.