Επιχειρηματικά

Regeneron αντισώματα: Εκτιμήσεις για παραγωγή 300.000 δόσεων κοκτέιλ κορωνοϊού

Regeneron αντισώματα: Εκτιμήσεις για παραγωγή 300.000 δόσεων κοκτέιλ κορωνοϊού

Η Regeneron αναμένει ότι θα είναι σε θέση να παράγει 300.000 δόσεις κοκτέιλ κοροναϊού μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Regeneron αντισώματα: Όπως πολλές φαρμακοβιομηχανίες,  η Regeneron ανταποκρίθηκε γρήγορα στην πανδημία COVID-19 και ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου μέσω δοκιμών για να ανακαλύψει τη θεραπεία που θα καταπολεμήσει τον κορωνοϊό. Τώρα που το κοκτέιλ αντισωμάτων της δίνει υποσχέσεις για την αποτελεσματικότητά του – και καθώς η μαζική πανδημία φτάνει σε νέα ύψη στις ΗΠΑ – η εταιρεία εντείνει τις προσπάθειές της για την παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων δόσεων.

Καθώς η Regeneron περιμένει νέα από το FDA σχετικά με τη νέα θεραπεία της, η εταιρεία παράγει εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις μέχρι τον Ιανουάριο στο πλαίσιο συμφωνίας με την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η εταιρεία αναμένει να έχει ετοιμάσει δόσεις 2,4 γραμμάρια για περίπου 80.000 ασθενείς έως τα τέλη Νοεμβρίου και 200.000 δόσεις έτοιμες μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, δήλωσε ο επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής Γιώργος Γιανκόπουλος.  Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, η Regeneron αναμένει ότι θα έχει περίπου 300.000 δόσεις έτοιμες για χρήση.

Καθώς ο οργανισμός αξιολογεί τα κοκτέιλ αντισωμάτων, η νόσος COVID-19 «σφυροκοπά» ξανά τις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Την Πέμπτη, οι ΗΠΑ ανέφεραν τον υψηλότερο αριθμό μονοήμερων νέων κρουσμάτων  άνω των  120.000.

Πέρα από το σχέδιό του να παράγει 300.000 δόσεις έως τα τέλη Ιανουαρίου, η Regeneron συνεργάστηκε με τη Roche για να επεκτείνει περαιτέρω τη χωρητικότητα. Η εταιρεία αναμένει ότι «θα είναι σε θέση να κάνει σημαντικά περισσότερα το επόμενο έτος από ό, τι μπορούσαμε να φτιάξουμε φέτος», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Leonard Schleifer.

Η Regeneron θα έχει ένα ολόκληρο έτος για την παρασκευή δόσεων το 2021, επισήμανε και θα διαθέσει περισσότερες εγκαταστάσεις που είναι «λειτουργικές και αφιερωμένες» στην παραγωγή του φαρμάκου. Εν τω μεταξύ, η Roche «εργάζεται πολύ σκληρά για να φέρει στο διαδίκτυο πολύ βελτιωμένη και μεγάλη παραγωγική ικανότητα», δήλωσε ο Schleifer.

Η φαρμακοβιομηχανία εντάχθηκε στην έρευνα COVID-19 στις αρχές του τρέχοντος έτους, καθώς το ξέσπασμα ήταν στα αρχικά του στάδια, δοκιμάζοντας εκατοντάδες αντισώματα εξουδετέρωσης ιών σε ποντίκια και βλέποντας πώς συγκρίθηκαν με αντισώματα ανθρώπων που επέζησαν του νέου κοροναϊού. Τον Ιούνιο, η εταιρεία μετακίνησε δύο αντισώματα που συνθέτουν το κοκτέιλ της σε δοκιμές σε ανθρώπους και άρχισε να προετοιμάζεται για μεγαλύτερη κλίμακα κατασκευής. Η εταιρεία ανέφερε τα πρώτα αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο και αναζήτησε το «πράσινο φως» έκτακτης ανάγκης του FDA τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η αμερικανική εταιρία βιοτεχνολογίας Regeneron στη μάχη για τη θεραπεία της covid-19

Η Roche "ρίχνει" 500 εκατ. δολάρια σε νέο παγκόσμιο κέντρο

Regeneron Roche κορωνοϊός: Σχέδια για 400 προσλήψεις λόγω φόρτου εργασίας

Το ΙΣΝ διακόπτει δωρεά μετά από το γνωστό σκάνδαλο

Με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας. Το ΙΣΝ επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στο ήθος και χαρακτήρα των ανθρώπων

H Fujifilm επεκτείνεται σε νέα παραγωγική μονάδα

Η εταιρεία στοχεύει σε πωλήσεις ιατρικών συστημάτων ύψους 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων (4,6 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2021, η οποία εξαρτάται από το κλείσιμο της αγοράς της Fujifilm ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την επιχείρηση που σχετίζεται με τη διαγνωστική απεικόνιση της Hitachi.

Πώς η νανοτεχνολογία αποτρέπει τους πρόωρους τοκετούς

Η κολπικά χορηγούμενη θεραπεία περιέχει νανοσωματίδια (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) σωματίδια φαρμάκων που διαπερνούν εύκολα το κολπικό τοίχωμα για να φθάσουν στους μύες της μήτρας και να τους εμποδίσουν να συστέλλονται.

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σπύρος Φιλιώτης: Η φαρμακοβιομηχανία για να επενδύσει χρειάζεται βεβαιότητα και ασφάλεια

H βεβαιότητα και η ασφάλεια που προκύπτει από ένα σταθερό πλαίσιο κανόνων και λειτουργίας αποτελούν  ουσιαστικά  κίνητρα για την φαρμακοβιομηχανία ώστε να επενδύσει περισσότερο στην Ελλάδα ,  λέει  στο www.healthweb.gr ο κ. Σπύρος Φιλιώτης Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Καινοτομία Μεξικανών επιχειρηματιών για την προστασία του περιβάλλοντος

Το οικολογικό δέρμα από φύλλα κάκτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, αξεσουάρ (τσάντες και παπούτσια), έπιπλα και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Είναι ευέλικτο, δροσερό και ανθεκτικό. H αφή και η αίσθησή του είναι παρόμοια με το δέρμα που ξέρουμε ως τώρα.