Επιχειρηματικά

Παγκόσμιος ηγέτης στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία η Samsung BioLogics

Παγκόσμιος ηγέτης στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία η Samsung BioLogics

της Νικολέτας Ντάμπου

Η βιοφαρμακευτική εξωτερική ανάθεση για έρευνα και ανάπτυξη αναμένεται να υπερβεί τα έσοδα των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2026, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός φαρμακευτικών εταιρειών μετατρέπεται σε ανεξάρτητους οργανισμούς ανάπτυξης και παραγωγής συμβάσεων (CDMOs) για να φέρουν νέα προϊόντα και τεχνολογία στην αγορά πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ποτέ.

Σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, η εξωτερική ανάθεση της έρευνας, της ανάπτυξης και της παραγωγής προϊόντων σε CDMOs πλήρους υπηρεσίας μπορεί να επιτρέψει σε αυτές τις εταιρείες να αποκτήσουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εξελιγμένες τεχνολογίες για να παραμείνουν ευέλικτες και ανταγωνιστικές. Με ολοκληρωμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας, της ανάπτυξης, της κατασκευής και των εγκρίσεων από ρυθμιστικούς φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο, η Samsung BioLogics κατέχει μοναδική θέση ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα βιοφαρμακευτικής μεταποίησης.

Η σημερινή τάση για οικοδόμηση εταιρικών σχέσεων μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών outsourcing έχει τις ρίζες της στην εμφάνιση ξεχωριστών οντοτήτων για τον χειρισμό της κατασκευαστικής πτυχής της ανάπτυξης του προϊόντος. Αυτοί οι συμβαλλόμενοι κατασκευαστικοί οργανισμοί δημιουργήθηκαν για να καλύψουν μεγάλες κατασκευαστικές ανάγκες για προϊόντα που είχαν ήδη ολοκληρώσει όλα τα στάδια ανάπτυξης της διαδικασίας. Στο ίδιο πνεύμα, οι ερευνητικοί οργανισμοί σύμβασης σχεδιάστηκαν για να διαχειριστούν τις ερευνητικές φάσεις της ανάπτυξης.

Από το ξεκίνημά της το 2011, η Samsung BioLogics έχει οικοδομηθεί στον μεγαλύτερο κατασκευαστικό στον κόσμο. Έκτοτε, η εταιρεία με έδρα τη Νότια Κορέα έχει εξελιχθεί σημαντικά με δυνατότητες για την υποστήριξη των αναγκών των πελατών σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης και της παραγωγής του προϊόντος.

Καθώς οι θεραπείες γίνονται πιο περίπλοκες και οι ερευνητικές απαιτήσεις γίνονται εντατικότερες, οι πελάτες στη φαρμακευτική βιομηχανία χρειάζονται καινοτόμες λύσεις που περιλαμβάνουν προηγμένες διαδικασίες, εξαιρετικά εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ικανότητα κλιμάκωσης της τεχνολογίας για να ανταποκρίνονται σε συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Η Samsung BioLogics διαθέτει τις ευρείες δυνατότητες, τους πόρους και την ευελιξία προγραμματισμού για να υποστηρίξει κάθε πτυχή της διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης από την προκλινική έως την εμπορική παραγωγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Metropolitan General: Προσφορά καρδιολογικού ελέγχου σε ειδική τιμή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Η Sanofi Ελλάδας παρουσιάζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Πολλαπλό Μυέλωμα «Μαζί στη ζωή»

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day”

Chiesi Hellas: Προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος “We Act-Day” (We Actively Care For Tomorrow).Δενδροφύτευση σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.

Novo Nordisk Hellas : 1η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία σε επενδύσεις κλινικών μελετών στο Ελλάδα 2.0

Η Novo Nordisk Hellas είναι η διεθνής φαρμακευτική εταιρεία με τις υψηλότερης αξίας επενδύσεις σε κλινικές μελέτες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0»

O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος

O Christian Rodseth είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 με έδρα την Ελλάδα, διαδεχόμενος την Gisella Dante, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Vice President, Global Commercial Strategy Vaccines Portfolio, με έδρα τις ΗΠΑ.

Στρατηγική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Με μία στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνία που εξασφαλίζει πλήρη ιατρική κάλυψη όλων των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών Ομάδων μπάσκετ, τόσο σε διαγνωστικές εξετάσεις όσο και σε νοσηλεία, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης χαράσσουν πλέον μια κοινή πορεία

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στη Μινεσότα είναι διχασμένοι σχετικά με τον αντίκτυπο του εγκλήματος στον χώρο τους

«Θα ξεκινήσει με την αντικατάσταση των φώτων των δρόμων. Και την επιβολή του χώρου στάθμευσης και απλώς την τακτική στελέχωση της κυκλοφορίας. Αλλά στη συνέχεια θα κάνει επίσης μεγάλη διαφορά όταν πάμε να ψηφίσουμε, επίσης, όταν πρόκειται για δικαστές, δημόσιους υπερασπιστές και εισαγγελείς. Το ποιον θα επιλέξουμε να βάλουμε σε αυτές τις θέσεις θα καθορίσει εάν και πόσο χρόνο θα μας πάρει για να ξεφύγουμε από αυτό».