Επιχειρηματικά

Novartis Hellas :Αναδείχθηκε ως Top Employer Greece 2022

Novartis Hellas :Αναδείχθηκε ως Top Employer Greece 2022

Η Novartis Hellas αναδείχθηκε ως Top Employer Greece 2022 για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το Ανεξάρτητο Ινστιτούτο Top Employers ανέδειξε την Novartis Hellas ως Top Employer Greece 2022 για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει και η οποία θέτει ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της.

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Η έρευνα καλύπτει 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Ταλέντου, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντου, Μάθηση, Ευημερία, Διαφορετικότητα & Ένταξη και άλλα.

  • Η πιστοποίηση Top Employer αποδεικνύει την αφοσίωση ενός οργανισμού σε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, μέσα από μια σειρά άριστων πρακτικών Ανθρωπίνου Δυναμικού, που θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας COVID-19, η Novartis Hellas, μεριμνώντας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της, έλαβε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, προχώρησε σε επέκταση της τηλεργασίας και στην υλοποίηση προγραμμάτων ψυχολογικής υποστήριξης και ευεξίας για την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στο νέο digital περιβάλλον εργασίας.
  • Tο 59% των εργαζομένων της είναι γυναίκες, με το ποσοστό να αυξάνεται στο 60% σε θέσεις ευθύνης, και από τον Ιανουάριο του 2021 ισχύει η νέας πολιτική για τις γονικές άδειες, σε όλους τους νόμιμους γονείς που αποκτούν παιδί μέσω γέννησης, παρένθετης μητέρας ή υιοθεσίας, ανεξαρτήτως φύλου.

Η εταιρία στο πλαίσιο της προσέγγισης ESG που ακολουθεί, έχει δεσμευθεί για μισθολογική ισότητα έως το 2030, συνεχή εκπαίδευση σε θέματα σεβασμού στην διαφορετικότητα και συμπερίληψη, επιμόρφωση άνω των 100 ωρών ανά εργαζόμενο και συγκεκριμένους δείκτες ικανοποίησης των ανθρώπων της βάσει ετήσιας έρευνας.

Chris Aris-Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της Novartis Hellas.

Ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της Novartis Hellas, Chris Aris, ανέφερε σχετικά: «Η απελευθέρωση της δύναμης των ανθρώπων μας παραμένει βασική προτεραιότητα της Novartis και είναι ο πυρήνας της Inspire, Curious, Unboss κουλτούρας μας. Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του μεταβαλλόμενου κόσμου της εργασίας, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε βέλτιστες πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ εργαζόμαστε για να έχουμε θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων, των ασθενών και της επιχειρηματικής μας απόδοσης».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη! Δωρεάν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια

Για δεύτερη χρονιά η εκστρατεία ενημέρωσης της Novartis Hellas για την ψωριασική νόσο

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στην ομάδα επικοινωνίας της Novartis

Η Novartis συνεπής στις επενδύσεις στην Ελλάδα το 2020

Novartis Hellas: Η έμπρακτη προσφορά και η στήριξη σε ασθενείς και εργαζόμενους

Novartis: Συμβάλλει με 271εκ.$ στην ελληνική οικονομία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

8ο ΠΣΕΦ ΦΣΘ: Ο «DIAS» επιτυγχάνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Στην ανάπτυξη ενός νέου διαγνωστικού εργαλείου, το οποίο θα ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο τον καρκίνο του πνεύμονα, στοχεύει το πρότζεκτ DIAS (Diagnostic Investigation Accurate System) που υλοποιεί η ομάδα IGEM-MetaThess του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.