Επιχειρηματικά

Κορυφαίες πωλήσεις για το Keytruda της Merck βλέπουν οι αναλυτές

Κορυφαίες πωλήσεις για το Keytruda της Merck βλέπουν οι αναλυτές

Η AbbVie απολαμβάνει κορυφαίες πωλήσεις για το Humira αυτές τις μέρες, αλλά μέχρι το 2025, το φάρμακο θα πέσει κάτω από την κατάταξη στο σημείο Νο 6 στα φάρμακα με τις καλύτερες πωλήσεις, σύμφωνα με νέα πρόβλεψη της GlobalData. Εν τω μεταξύ, οι αναλυτές αναμένουν ότι το Keytruda της Merck θα συνεχίσει να προχωράει και να φτάσει τα 22,5 δισ. Δολάρια στις πωλήσεις του 2025, καλύπτοντας τον κλάδο.

Φυσικά, η πτώση του Humira δεν είναι απροσδόκητη για την AbbVie, καθώς πρόσφατα υπέγραψε μια μαζική εξαγορά της Allergan προκειμένου να προετοιμαστεί για την έγκριση ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. του Humira, που θα έρθει το 2023. Αλλά ακόμα και μετά την είσοδο στην αγορά πολλών βιο-ομοειδών, οι αναλυτές της GlobalData πιστεύουν ότι το Humira μπορεί να διατηρήσει 10,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025 πωλήσεις.

Πίσω από την Keytruda στις προβλέψεις πωλήσεων του GlobalData για το 2025 είναι η Bristol-Myers Squibb και η Eliquis της Pfizer σε 18,7 δισ. Δολάρια, η Revlimid της Celgene στα 12,4 δισ. Δολάρια, η Opdivo του Bristol στα 12 δισεκατομμύρια δολάρια και η Imbrivica στην AbbVie και η Johnson & Johnson στο 11,9 δισ.

Η BMS βρίσκεται στη διαδικασία εξαγοράς της Celgene, έτσι ώστε η εξαγορά να δώσει στη φαρμακοβιομηχανία τρία από τα τέσσερα κορυφαία φάρμακα με εκτιμώμενες πωλήσεις 2025, συνολικού ύψους άνω των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σημειώνεται ότι η εταιρεία χωρίζει τα έσοδα της Eliquis από την Pfizer.

Πίσω από τον Humira, ο νέος HIV med Biktarvy του Gilead καταγράφει την κατάταξη της Νο. 7 με 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις του 2025. Η Ibrul της Pfizer, η Stelara της J & J και η Eli Lilly και η Trulicity της Boehringer Ingelheim ολοκληρώνουν τις 10 πρώτες θέσεις με πωλήσεις 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer : Aνακοινώνει την έναρξη του Rotational Graduate Program

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Υπό αξιολόγηση το εμβόλιο της Sanofi/GSK κατά του κορωνοϊού

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε την αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο του εμβολίου που παρασκεύασαν η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi και η βρετανική GlaxoSmithKline, το πέμπτο εμβόλιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών αρχών.

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Για πολλούς, το ιδανικό Lip Look διαφέρει. Τα καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM® σμιλεύουν μοναδικά τα χείλη αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®  δημιουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Η δοκιμή εμβολίων COVID-19  της Moderna στοχεύει στην εγγραφή περίπου 1.000 γυναικών άνω των 18 ετών

και οι τομείς της συνεχιζόμενης έρευνας περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμα δεδομένα για έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν νωρίς κατά την εγκυμοσύνη τους ή σύντομα πριν μείνουν έγκυοι, με παρακολούθηση του βρέφους για μήνες.