Επιχειρηματικά

Κορωνοϊός εμβόλιο δοκιμή: Η Merck προωθεί εμβόλια μίας δόσης και από το στόμα

Κορωνοϊός εμβόλιο δοκιμή: Η Merck προωθεί εμβόλια μίας δόσης και από το στόμα

Η Merck συμμετείχε δημόσια στην έρευνα για το εμβόλιο COVID-19 αργότερα από τους ομολόγους της μέσω μιας εξαγοράς της βιοτεχνολογίας Themis και μιας συνεργασίας με την μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα IAVI. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές φάσης 1/2 νωρίτερα αυτό το μήνα με την τεχνολογία που αποκτήθηκε στην αγορά Themis. Η συνεργασία IAVI χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το εμβόλιο της Merck’s Ebola, το οποίο κέρδισε την έγκριση του FDA στα τέλη του περασμένου έτους.Τα εμβόλια της Merck είναι ζωντανοί εξασθενημένοι υποψήφιοι, που σημαίνει ότι χρησιμοποιούν εξασθενημένους ιούς που αναπαράγονται στο σώμα για να δημιουργήσουν μια ανοσοαπόκριση. Η Merck δοκιμάζει ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να χορηγηθεί από το στόμα, το οποίο θα «βοηθούσε στη μείωση του εμποδίου στον εμβολιασμό εάν ήταν αποτελεσματικό», δήλωσε ο επικεφαλής της Merck R&D Roger Perlmutter.

merck.jpeg

 

«Αντιμετωπίζοντας μια επιθετική, παγκοσμίως διεσπαρμένη ασθένεια όπως η νόσος COVID-19, πιστεύουμε ότι είναι συνετό να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το εμπόδιο στον εμβολιασμό, για παράδειγμα, ξεκινώντας ένα εμβόλιο που είναι αποτελεσματικό με μία μόνο χορήγηση» επισήμανε ο Roger Perlmutter. Αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με την περιγραφή ενός εμβολίου που τονίζει ο Moncef Slaoui, επικεφαλής της Επιχείρησης Warp Speed, ως δυνητικός συμμετέχων κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης σύμφωνα με το Bloomberg. Τον Ιούνιο, οι New York Times ανέφεραν ότι η Merck ήταν μεταξύ ενός ομίλου εταιρειών που επιλέχθηκαν ως φιναλίστ Warp Speed. Η φαρμακοβιομηχανία δεν έχει ακόμη συνάψει δημόσια συμφωνία με την ομάδα. Για να υποστηρίξει την έγκαιρη έρευνα, η Merck συνήψε συμφωνία ύψους 38 εκατομμυρίων δολαρίων με την Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης των ΗΠΑ τον Μάιο. Διαβάστε ακόμη: Τα ‘όπλα’ της Merck για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία

emvolio.jpg

 

Οι συμφωνίες Operation Warp Speed ​​ήταν σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από αυτήν, ωστόσο, με κάθε μία να ανέρχεται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια ή περισσότερα. Η Warp Speed ​​έχει ήδη συμφωνίες με τις Moderna, AstraZeneca, Novavax, Johnson & Johnson, Sanofi / GSK και Pfizer / BioNTech, οι οποίες χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες εμβολίων. Εν τω μεταξύ, κορυφαίες εταιρείες βρίσκονται ήδη σε δοκιμή φάσης 3 και θα μπορούσαν να διασφαλίσουν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης στα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021. Τα περισσότερα από τα υποψήφια στα τέλη του σταδίου είναι σχήματα δύο δόσεων, αλλά η Johnson & Johnson μόλις εισήλθε στη φάση 3 με εμβόλιο μίας δόσης. Η Pfizer δήλωσε ότι αναμένει δεδομένα πρώιμης αποτελεσματικότητας στα τέλη Οκτωβρίου για το σχήμα δύο δόσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Σημαντικές διακρίσεις για την Allergan Aesthetics στα Medical Beauty Awards 2021

Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer : Aνακοινώνει την έναρξη του Rotational Graduate Program

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Η διάκριση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμα της AbbVie η οποία εργάζεται καθημερινά για να επιτύχει μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα από την ασφάλεια και την καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της.

Υπό αξιολόγηση το εμβόλιο της Sanofi/GSK κατά του κορωνοϊού

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε την αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο του εμβολίου που παρασκεύασαν η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi και η βρετανική GlaxoSmithKline, το πέμπτο εμβόλιο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών αρχών.

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Για πολλούς, το ιδανικό Lip Look διαφέρει. Τα καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM® σμιλεύουν μοναδικά τα χείλη αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM®  δημιουργεί αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Η δοκιμή εμβολίων COVID-19  της Moderna στοχεύει στην εγγραφή περίπου 1.000 γυναικών άνω των 18 ετών

και οι τομείς της συνεχιζόμενης έρευνας περιλαμβάνουν μακροπρόθεσμα δεδομένα για έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν νωρίς κατά την εγκυμοσύνη τους ή σύντομα πριν μείνουν έγκυοι, με παρακολούθηση του βρέφους για μήνες.