Καινοτομία

Sanofi: Καινοτομεί στον τομέα της Ογκολογίας

Sanofi: Καινοτομεί στον τομέα της Ογκολογίας

Sanofi: Διαμορφώνει μια καινούργια στρατηγική στον τομέα της ογκολογίας, εστιάζοντας στο πολλαπλό μυέλωμα και τον καρκίνο του δέρματος καθώς και στον καρκίνο του πνεύμονα αλλά και τον καρκίνο του μαστού, με καινοτόμες θεραπείες που η εταιρεία θεωρεί ότι έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα στην θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών. Η διαρκής καινοτομία είναι μέρος του DNA της Sanofi. Αντανακλάται μέσα από όλες τις δραστηριότητές της, οδηγώντας τους επιστήμονές της να αναζητούν αδιάκοπα θεραπευτικές λύσεις, αξιοποιώντας τις πιο εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας, όπως η τεχνητή νοημοσύνη.

Μια από τις παλαιότερες προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα η ανθρωπότητα είναι ο καρκίνος. Ανά τον κόσμο ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από αυτή την ασθένεια ή βλέπουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει δραματικά. Η Sanofi, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των ασθενών, διαμορφώνει μία νέα στρατηγική στον τομέα της ογκολογίας για την οποία o Chief Executive Officer της Sanofi, Paul Hudson τονίζει ότι «Προωθούμε με ταχείς ρυθμούς την υλοποίηση της στρατηγικής μας στην Ογκολογία, με αρκετές εξελίξεις στη γραμμή έρευνας και στα προϊόντα που ήδη διατίθενται στην αγορά. Επιπλέον, δημιουργούμε μία παγκοσμίου επιπέδου ομάδα ανάπτυξης και μάρκετινγκ για να υποστηρίξουμε την πρόοδό μας σε αυτό τον βασικό τομέα» .  Όσον αφορά στους ασθενείς ο κ. Hudson επισημαίνει «Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες και οι θεραπείες μας έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο».

sanofi foto 1

Παράλληλα, ο John Reed, M.D., Ph.D., Global Head of Research and Development της Sanofi υπογραμμίζει ότι «Έχουμε αναπτύξει μια εστιασμένη στρατηγική στην Ογκολογία και σημειώνουμε σημαντική κλινική πρόοδο για να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες μας. Με μια εκτενή εργαλειοθήκη από θεραπευτικές πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να ανακαλύπτουμε άκρως διαφοροποιημένα μόρια, η Sanofi διαθέτει τη μοναδική ευκαιρία να συνεχίσει τη δυναμική πορεία της και να δημιουργήσει μια βιώσιμη παρουσία στο πεδίο της Ογκολογίας». Η Sanofi εστιάζει στη μετατροπή της επιστημονικής γνώσης και των ιατρικών εξελίξεων σε καινοτόμες θεραπείες για τους ασθενείς. Η εύρεση λύσεων για τις πιο επείγουσες ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες αποτελεί βασική προτεραιότητα για την εταιρία, που επιδιώκει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος συνοδοιπόρος υγείας για τους ασθενείς. Ενημερώσου στο site www.sanofi.gr

Advertisement

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Allergan Aesthetics:Καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής JUVÉDERM®

Ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού από μαθητές Κολλεγίου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πλήρη «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού δημιούργησαν ερευνητές του ΜΙΤ

Ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Μανώλη Κέλλη, παρουσίασαν τον πιο πλήρη μέχρι σήμερα «χάρτη» του γονιδιώματος του κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο Covid-19.

Στη μάχη κατά του καρκίνου μπαίνει η τεχνητή νοημοσύνη

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό πρόγραμμα Leicester Mesothelioma αποκάλυψε τώρα, χρησιμοποιώντας ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης AI των μεσοθηλιωμάτων με αλληλουχία DNA, ότι τα μεσοθηλιώματα εξελίσσονται σε παρόμοιες ή επαναλαμβανόμενες διαδρομές μεταξύ ατόμων.

Οι βελτιώσεις στην υγειονομική περίθαλψη θα ξεπεράσουν την τρέχουσα κρίση για τη δημόσια υγεία

Η πιο εμφανής αλλαγή ήταν η ευρεία υιοθέτηση υπηρεσιών και τεχνολογιών τηλεθεραπείας που χρησιμοποιούν βίντεο για τη σύνδεση των ασθενών με επείγουσα και προληπτική φροντίδα χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι.