Επιχειρηματικά

Janssen Ελλάδος: Η Gisella Dante στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου

Janssen Ελλάδος: Η Gisella Dante στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου

Η Gisella Dante είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας και ηγείται της στρατηγικής ανάπτυξης της Janssen, συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς.

Η Gisella Dante διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, βαθιά τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε τομείς market access και external affairs, έχοντας ηγηθεί με επιτυχία σε πολλαπλές και υψηλές θέσεις ευθύνης.Greek translation. 

Αναφορικά με το νέο της ρόλο, η Gisella Dante δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τις αξίες της οικογένειας Janssen Ελλάδος, ειδικά σε μια πρωτόγνωρη χρονική περίοδο, και θα συνεχίσω να ενισχύω τις προσπάθειές μας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προκλήσεων της κοινωνίας στον τομέα της υγείας. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε αδιαλείπτως, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία ευρύτερα. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε, να φροντίζουμε, να υπηρετούμε, και να ενισχύουμε τη θέση μας ως ενεργός εταιρικός πολίτης που δημιουργεί κοινωνική υπεραξία για όλους».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

8ο ΠΣΕΦ ΦΣΘ: Ο «DIAS» επιτυγχάνει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα

Η Novartis θέτει στο επίκεντρο της αποστολής της τις κλινικές μελέτες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

H Novartis Hellas επίσημος χορηγός του Spetsathlon 2022

Η Novartis Hellas θα είναι επίσημος υποστηρικτής του αθλητικού θεσμού Spetsathlon που θα λάβει χώρα στις Σπέτσες ξεκινώντας σήμερα στις 13 εώς 15 Μαΐου 2022, με την καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Baware».

Δύο υποτροφίες για σπουδές σε παραϊατρικά επαγγέλματα

Η MSD βρέθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης για την ετήσια συνάντηση της και πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης “Life Matters” που υλοποιεί, στήριξε το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου στην αντιμετώπιση της γυναικείας κακοποίησης.

Εκδηλώσεις «Μαζί μια αγκαλιά» από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας,  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Λάρισας για την προώθηση του εθελοντισμού και την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.