Επιχειρηματικά

Η Lavipharm χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Η Lavipharm χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Με κεντρικό μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξ’ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, την οποία η Lavipharm ως διαχρονικό μέλος στήριξε χορηγικά.

Η εταιρεία έχοντας από την ίδρυσή της εισάγει στη λειτουργία της έννοιες όπως εξωστρέφεια, καινοτομία και ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας, συμμετέχει σταθερά σε δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εθνικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο επιχειρηματικός κόσμος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το ψηφιακό περίπτερο της Lavipharm. Κατά την περιήγησή του, μπορούσε να ενημερωθεί για την επέτειο συμπλήρωσης των 110 ετών από την ίδρυσή της και τις δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία, έχοντας ως πυξίδα την Καινοτομία στην Υγεία, αποτελεί σήμερα ένα ολοκληρωμένο φαρμακευτικό Όμιλο στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών. Ταυτόχρονα, με εξειδίκευση στις καινοτόμες μεθόδους χορήγησης φαρμάκων, η εταιρεία διαθέτει το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα με ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής διαδερμικών συστημάτων. Πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, αποτελεί ένα ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας, που συνδράμει με το έργο της στην κοινωνία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Με εκπρόσωπο της Lavipharm το νέο Δ.Σ. του ΣΦΕΕ

Ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΦΕΕ

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

Lavipharm: Υποστηρίζει την πρωτοβουλία Spread Christmas Joy του MDA Ελλάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι αεροπορικές εταιρείες στην μάχη για την εξεσφάλιση της υγείας των εργαζομένων τους έναντι της covid-19

Το Insider είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Delta, Alaska και Horizon απαιτούν εμβολιασμό στις νέες προσλήψεις ενώ ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Στρατηγική συμμαχία Biocon Biologics & Serum Institute Life Sciences

Biocon Biologics Serum Institute Life Sciences στρατηγική συμμαχία: Η BBL θα έχει πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων ετησίως, με δικαιώματα εμπορευματοποίησης του χαρτοφυλακίου εμβολίων της SILS παγκοσμίως. Η SILS θα λάβει το 15% του μεριδίου της BBL με αποτίμηση $4,9 δις.

Αποδοκιμάζει ως λανθασμένη τη χθεσινή επικοινωνία της προς τους συνεργάτες της διανομείς η efood

efood: «Δεν εκφράζει τη φιλοσοφία και τη κουλτούρα της εταιρείας και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκβιαστική. Ουδεμία πρόθεση είχε να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στους διανομείς, αλλά αντιθέτως να προσφέρει, σε όσους το επιθυμούν και λήγει η σύμβασή τους, έναν νέο τρόπο συνεργασίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία. 

Η έρευνα της Moderna δείχνει ότι βρέθηκαν λιγότερα πρωτοποριακά κρούσματα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν αργότερα

Η Moderna έχει επίσης ζητήσει άδεια από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για ενισχυτικό εμβόλιο τρίτης δόσης, το οποίο θα είναι το μισό της δόσης του υπάρχοντος εμβολίου.

Πλατεία Συντάγματος & Ομόνοια «Ντύθηκαν» στα πράσινα για την Παγκόσμια Ημέρα Λεμφώματος

Με κεντρικό μήνυμα «Light It Green», η βιοφαρμακευτική εταιρεία Gilead Sciences, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου ΕΛΛ.Ο.Κ. και των μελών της, των Συλλόγων Ασθενών ΑγκαλιάΖΩ και Κ.Ε.Φ.Ι., υλοποίησε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Λέμφωμα.

Το Ντουμπάι άνοιξε τη μεγαλύτερη πισίνα κατάδυσης στον κόσμο με μια ολόκληρη βυθισμένη πόλη

Κατά μήκος της διαδρομής, υπάρχουν δύο καταδυτικοί χώροι που επιτρέπουν στους δύτες να ξεκουραστούν και να συνομιλήσουν. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Deep Dive Dubai είναι ένας χώρος ξηρού αέρα, όπου οι δύτες μπορούν ακόμη και να αφαιρέσουν τον εξοπλισμό τους και να βγουν εντελώς έξω από το νερό. Αναπτυγμένος ως προορισμός παγκόσμιας κλάσης για δύτες, υπάρχουν επιλογές για όλους. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι δύτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία, ενώ υπάρχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

H AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

AstraZeneca: Η AstraZeneca επιβραβεύει την Καινοτομία στην πρώτη τελετή βράβευσης των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης