Επιχειρηματικά

Η Lavipharm χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Η Lavipharm χορηγός στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Με κεντρικό μήνυμα «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εξ’ αποστάσεως Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, την οποία η Lavipharm ως διαχρονικό μέλος στήριξε χορηγικά.

Η εταιρεία έχοντας από την ίδρυσή της εισάγει στη λειτουργία της έννοιες όπως εξωστρέφεια, καινοτομία και ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας, συμμετέχει σταθερά σε δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εθνικής οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο επιχειρηματικός κόσμος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το ψηφιακό περίπτερο της Lavipharm. Κατά την περιήγησή του, μπορούσε να ενημερωθεί για την επέτειο συμπλήρωσης των 110 ετών από την ίδρυσή της και τις δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία, έχοντας ως πυξίδα την Καινοτομία στην Υγεία, αποτελεί σήμερα ένα ολοκληρωμένο φαρμακευτικό Όμιλο στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Η Lavipharm δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών. Ταυτόχρονα, με εξειδίκευση στις καινοτόμες μεθόδους χορήγησης φαρμάκων, η εταιρεία διαθέτει το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα με ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής διαδερμικών συστημάτων. Πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, αποτελεί ένα ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας, που συνδράμει με το έργο της στην κοινωνία.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Με εκπρόσωπο της Lavipharm το νέο Δ.Σ. του ΣΦΕΕ

Ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΦΕΕ

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

Lavipharm: Υποστηρίζει την πρωτοβουλία Spread Christmas Joy του MDA Ελλάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H εκστρατεία #EinaiStoDikoSouXeri εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο

Η επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης #EinaiStoDikoSouΧeri, για το σακχαρώδη διαβήτη και τις επιπτώσεις του στο καρδιαγγειακό σύστημα, που υλοποιούν η Νοvo Nordisk Hellas και η ΑΜΚΕ “Με Οδηγό το Διαβήτη” εμπλουτίζεται με νέο, οπτικοακουστικό περιεχόμενο, με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού.

Sandoz: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για νέο εργοστασιο παραγωγής

Η Sandoz υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία νέου εργοστασίου παραγωγής βιολογικών φαρμάκων στη Σλοβενία, για να υποστηρίξει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για βιοομοειδή φάρμακα.Η επένδυση της Sandoz αναμένεται να ανέλθει σε τουλάχιστον 400 εκ. δολάρια.

Ένας χρόνος HealthCare Accelerator από την Bayer Ελλάς Δράσεις και επιτεύγματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Bayer Ελλάς για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του πρώτου χρόνου της μεγάλης πρωτοβουλίας της εταιρείας, HealthCare Accelerator.

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Κομβική η σημασία ενίσχυσης της παραγωγής και επάρκειας των φαρμάκων στην Ευρώπη

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Η ανάδειξη της φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης της επάρκειας φαρμάκων στην Ευρώπη, ήταν το κεντρικό μήνυμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Θεόδωρος Τρύφων στις Βρυξέλλες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εταίρους της Ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.

Το Ίδρυμα Vodafone δίπλα στους κατοίκους της Καστοριάς μέσω του Προγράμματος Τηλεϊατρικής

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, από το 2006 φέρνει το «μακριά» πιο κοντά στην υγεία για τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας. Τo Πρόγραμμα «ταξίδεψε» στην Κορησό Καστοριάς.