Επιχειρηματικά

Η Boehringer Ingelheim ανοίγει νέο εργοστάσιο με 200 νέες θέσεις εργασίας

Η Boehringer Ingelheim ανοίγει νέο εργοστάσιο με 200 νέες θέσεις εργασίας

της Νικολέτας Ντάμπου

Η Boehringer Ingelheim έχει ενισχύσει την παραγωγή Respimat στην Ισπανία και τη Γερμανία για να καλύψει τη ζήτηση των φαρμάκων της για το αναπνευστικό, συμπεριλαμβανομένων των Stiolto και Spiriva.

Οι πωλήσεις των φαρμάκων της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονικής νόσου από την Boehringer Ingelheim εξακολουθούν να παραμένουν σημαντικές και απαιτούν εκατομμύρια συσκευές εισπνοής για να βγουν εις πέρας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο εισπνοών στην Ισπανία αμέσως μετά την προσθήκη γραμμών παραγωγής σε εργοστάσια στη Γερμανία, επεκτάσεις που φέρνουν τις πρόσφατες επενδύσεις της στην συσκευή εισπνοής Respimat σε περίπου 225 εκατομμύρια ευρώ.

Η εγκατάσταση 120 εκατομμυρίων ευρώ στη Βαρκελώνη έχει χωρητικότητα έως και 25 εκατομμυρίων εισπνεόμενων Respimat και θα δημιουργήσει 200 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση. Το εργοστάσιο ξεκίνησε το 2017 και περιλαμβάνει πλήθος τεχνολογιών όπως η ρομποτική.

Το νέο εργοστάσιο ανοίγει σε μόλις δύο μήνες αφού η γερμανική φαρμακοβιομηχανία έφερε επίσης νέες γραμμές για να κατασκευάσει εισπνευστήρες στις εγκαταστάσεις της στο Dortmund και Ingelheim στη Γερμανία. Έχει επενδύσει 105 εκατομμύρια ευρώ σε αυτές τις επεκτάσεις. 

“Ο όγκος της επένδυσης και η περαιτέρω ανάπτυξη του Respimat καταδεικνύουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Boehringer Ingelheim για την καταπολέμηση σοβαρών αναπνευστικών ασθενειών”, ανέφερε η δρ. Sabine Nikolaus . 

Η Boehringer χρησιμοποιεί την συσκευή εισπνοής για τα επώνυμα αναπνευστικά φάρμακα Spiriva, Stiolto, Striverdi, Combivent και Berodual. Η νεώτερη έκδοση της συσκευής εισπνοής είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, επιτρέποντας στους ασθενείς να ανταλλάσσουν κασέτες, ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία λέει ότι κάνει τις συσκευές καλύτερες για το περιβάλλον.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μήπως εσύ τη ζεις την Blue Monday κατ’ επανάληψη αρκετά συχνότερα;

Η Servier Hellas μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

DEMO: Απολογισμός Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021

Για την DEMO επιτυχημένη επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί μόνο η πρόοδος της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και η κοινωνική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη.

Στις οδηγίες καραντίνας εντάχθηκε και το διοικητικό προσωπικό των δομών Υγείας

Στις οδηγίες καραντίνας του ΕΟΔΥ εντάχθηκε και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας και το υγειονομικό/παραϊατρικό/διοικητικό προσωπικό σε δομές παροχής υπηρεσιών υγείας κάθε βαθμίδας.

Σχολείο της Φλόριντα έχει μια πολιτική ενάντια στη διδασκαλία της κριτικής θεωρίας των φυλών

Όμως το σχολείο υπόσχεται μια «μοναδική προσέγγιση» στην εκπαίδευση, την οποία κάνει προωθώντας ένα μείγμα «κοινωνικής και συναισθηματικής μάθησης με επίλυση προβλημάτων και κριτική σκέψη». «Αντί να διδάσκουμε στους μαθητές τι να σκέφτονται, τους διδάσκουμε πώς να σκέφτονται», αναφέρει η ιστοσελίδα.

H Merck στον αγώνα αντιμετώπισης της μητρικής θνησιμότητας με χορήγηση επιπλέον 150 εκατ. δολαρίων

Merck: Με την τελευταία χορήγηση ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck δεσμεύεται να αντιμετωπίσει την επιδείνωση των ανισοτήτων στη μητρική υγεία εν μέσω της πανδημίας και να βελτιώσει τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής και προγεννητικής υγείας για 25 εκατομμύρια γυναίκες έως το 2025.