Επιχειρηματικά

Η Boehringer Ingelheim ανοίγει νέο εργοστάσιο με 200 νέες θέσεις εργασίας

Η Boehringer Ingelheim ανοίγει νέο εργοστάσιο με 200 νέες θέσεις εργασίας

της Νικολέτας Ντάμπου

Η Boehringer Ingelheim έχει ενισχύσει την παραγωγή Respimat στην Ισπανία και τη Γερμανία για να καλύψει τη ζήτηση των φαρμάκων της για το αναπνευστικό, συμπεριλαμβανομένων των Stiolto και Spiriva.

Οι πωλήσεις των φαρμάκων της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονικής νόσου από την Boehringer Ingelheim εξακολουθούν να παραμένουν σημαντικές και απαιτούν εκατομμύρια συσκευές εισπνοής για να βγουν εις πέρας. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο εισπνοών στην Ισπανία αμέσως μετά την προσθήκη γραμμών παραγωγής σε εργοστάσια στη Γερμανία, επεκτάσεις που φέρνουν τις πρόσφατες επενδύσεις της στην συσκευή εισπνοής Respimat σε περίπου 225 εκατομμύρια ευρώ.

Η εγκατάσταση 120 εκατομμυρίων ευρώ στη Βαρκελώνη έχει χωρητικότητα έως και 25 εκατομμυρίων εισπνεόμενων Respimat και θα δημιουργήσει 200 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση. Το εργοστάσιο ξεκίνησε το 2017 και περιλαμβάνει πλήθος τεχνολογιών όπως η ρομποτική.

Το νέο εργοστάσιο ανοίγει σε μόλις δύο μήνες αφού η γερμανική φαρμακοβιομηχανία έφερε επίσης νέες γραμμές για να κατασκευάσει εισπνευστήρες στις εγκαταστάσεις της στο Dortmund και Ingelheim στη Γερμανία. Έχει επενδύσει 105 εκατομμύρια ευρώ σε αυτές τις επεκτάσεις. 

“Ο όγκος της επένδυσης και η περαιτέρω ανάπτυξη του Respimat καταδεικνύουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Boehringer Ingelheim για την καταπολέμηση σοβαρών αναπνευστικών ασθενειών”, ανέφερε η δρ. Sabine Nikolaus . 

Η Boehringer χρησιμοποιεί την συσκευή εισπνοής για τα επώνυμα αναπνευστικά φάρμακα Spiriva, Stiolto, Striverdi, Combivent και Berodual. Η νεώτερη έκδοση της συσκευής εισπνοής είναι επαναχρησιμοποιήσιμη, επιτρέποντας στους ασθενείς να ανταλλάσσουν κασέτες, ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία λέει ότι κάνει τις συσκευές καλύτερες για το περιβάλλον.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Lavipharm:Μεγάλος χορηγός του Be Rare Finish Line Run powered by MDA

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμμετοχή της ΔΕΠΑ στη Στρογγυλή Τράπεζα για τη χρήση υδρογόνου σε κτίρια της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας

ΔΕΠΑ: Τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Στρογγυλής Τράπεζας (Roundtable) για τη χρήση υδρογόνου σε κτήρια (Hydrogen for Buildings) της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για το Καθαρό Υδρογόνο (European Clean Hydrogen Alliance), με τη συμμετοχή 30 Διευθυνόντων Συμβούλων των εταιρειών-μελών, MKO, καθώς και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Βιομηχανικών Συνδέσμων. Της συνεδρίασης ηγήθηκαν οι τρεις συμπροεδρεύοντες της Στρογγυλής Τράπεζας κ.Volkmar Denner (BOSCH GMBH), κ.Κωνσταντίνος Ξιφαράς (ΔΕΠΑ Εμπορίας) και  η κα.Marie-Pierre Fauconnier (SIBELGA), με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Βιομηχανίας Θέρμανσης (EHI). 

Tρεις ψηφιακές τάσεις υγείας που επηρεάζουν τους επενδυτές το 2021

Οι επενδυτές παρατήρησαν επικεντρώνονται πλέον σε εταιρείες που ειδικεύονται στην τηλεθεραπεία, την παρακολούθηση απομακρυσμένων ασθενών και άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες που διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ ειδικών.

Το πρώτο ξενοδοχείο - συνεδριακός χώρος κορωνοϊού στη Σιγκαπούρη - Οι πρώτες κρατήσεις

Ένα ασφαλές ξενοδοχείο και συνεδριακό συγκρότημα covid free, όπου οι επισκέπτες επικοινωνούν μέσω ενδοεπικοινωνίας και έχουν ανάμεσά τους γυάλινα πάνελ δημιούργησε η Σιγκαπούρη

Η Evox Therapeutics επενδύει 95,4 εκατ. δολάρια για ανάπτυξη φαρμάκων

Τον περασμένο χρόνο, η Evox Therapeutics υπέγραψε συμμαχίες με δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Η χρηματοδότηση της σειράς C τοποθετεί τώρα τη βιοτεχνολογία για να προχωρήσει στην κλινική με τις δικές της θεραπείες που βασίζονται σε εξωσώματα.

Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε την MDS

MSD: Απέκτησε την πιστοποίηση του Great Place to Work (CERTIFIED by Great Place to Work®), μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Angelini Pharma Hellas δώρισε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Χαμόγελο του Παιδιού

Angelini Pharma Hella: Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.

Η DEMO στήριξε Πολιτεία, ΜΚΟ και εργαζόμενους με δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ

DEMO: Για την DEMO επιτυχημένη επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί μόνο η πρόοδος της εταιρείας και η επίτευξη θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, αλλά και η κοινωνική υπευθυνότητα και η βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η Pfizer παρουσιάζει το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας στην Πανεπιστημιακή κοινότητα

Pfizer Θεσσαλονίκη: Τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το Ψηφιακό Κέντρο Τεχνολογίας (Hub) σε φοιτητές του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, στις 19 Νοεμβρίου 2020.