Επιχειρηματικά

Genentech Roche επένδυση: Μαζική επέκταση των κεντρικών γραφείων

Genentech Roche επένδυση: Μαζική επέκταση των κεντρικών γραφείων

Το Νότιο Σαν Φρανσίσκο ενέκρινε ένα γενικό σχέδιο που επιτρέπει στην Roent's Genentech να διπλασιάσει σχεδόν το χώρο του κτιρίου της σε περίπου 9 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια στην έδρα της

Genentech Roche επένδυση: Πάνω από 40 χρόνια από την ίδρυση καταστήματος σε μια ενοικιαζόμενη αποθήκη ως την πρώτη εταιρεία βιοτεχνολογίας του σύγχρονου κόσμου, η Roent’s Genentech είναι τώρα έτοιμη για μια σημαντική επέκταση στο Νότιο Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια. Το τοπικό δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση επέκτασης της Genentech, η οποία στοχεύει στο να διπλασιάσει το κτίριο της έδρας της στα 9 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια από τα τρέχοντα 4,7 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια.

Αυτή η επιπλέον ανάπτυξη, όλα εντός των ορίων της υπάρχουσας πανεπιστημιούπολης 207 στρεμμάτων, επιτρέπει στη μονάδα Roche να προσθέσει έως και 12.550 υπαλλήλους στην έδρα πάνω από τους 10.000 περίπου που βρίσκονται εκεί εκεί, σύμφωνα με το γενικό σχέδιο (PDF ). Φυσικά, η ανάπτυξη δεν θα συμβεί εν μία νυκτί. Η εταιρεία το περιγράφει ως «όραμα» ή «κατευθυντήρια γραμμή» για πιθανή μελλοντική ανάπτυξη, παρά «ένδειξη άμεσων αλλαγών ή επέκτασης στην υπάρχουσα πανεπιστημιούπολη».

Στην πραγματικότητα, το προσχέδιο καλύπτει 15 χρόνια, και οι νέες προσλήψεις – αν τελικά συμβούν – θα διαρκέσουν «τις επόμενες δεκαετίες», δήλωσε η εταιρεία στο γενικό της σχέδιο. Επιπλέον, η κατασκευή μεμονωμένων νέων κτιρίων, λεπτομέρειες για τις οποίες αναμένονται τα επόμενα 20 χρόνια, θα απαιτήσει ξεχωριστές εγκρίσεις. Ο πρόσθετος χώρος κτιρίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία λειτουργιών, όπως Ε & Α, κατασκευή, υποδομή, γραφείο, παροχές εντός της πανεπιστημιούπολης και υποστήριξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την Genentech.

Μέσω του επιπέδου αύξησης, η Genentech δήλωσε ότι σκοπεύει να διατηρήσει την τρέχουσα αναλογία χώρου εργαστηρίου προς γραφείο. Τώρα το καθένα αποτελεί περίπου το 1/3 του συνολικού κτιρίου. Όσον αφορά την κατασκευή εντός της πανεπιστημιούπολης, η οποία τώρα καταλαμβάνει λίγο λιγότερο από 1,3 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια, η εταιρεία αναμένει ότι «θα διατηρηθεί αλλά δεν θα επεκταθεί ουσιαστικά», με πιθανώς κάποιο πιθανό επανασχεδιασμό ή αναδιάρθρωση. Τούτου λεχθέντος, το γενικό σχέδιο «επιτρέπει σκόπιμα» κάποια ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία κατανέμει χώρο σε κάθε λειτουργία.

Στο πλαίσιο της επέκτασης, η Genentech αναμένει να διαθέσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια σε αστικά τέλη και επενδύσεις σε προγράμματα μεταφοράς, στέγασης και κοινότητας του Νότιου Σαν Φρανσίσκο. Η Genentech εγκαταστάθηκε στο Νότιο Σαν Φρανσίσκο το 1978. Χάρη στη βιομηχανία βιοτεχνολογίας, η πόλη ευημερούσε ακόμη και μετά το θάνατο της βιομηχανίας χάλυβα. Ο ιστότοπος Genentech, όπου υπήρχε η Bethlehem Steel, έχει ήδη προσθέσει περίπου 2 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια χώρου από το προηγούμενο γενικό σχέδιο του 2007 στο τρέχον 4,7 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια. Εκτός από τον ιστότοπο Genentech, η Roche παρουσίασε πρόσφατα ένα σχέδιο για επενδύσεις 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα πέντε ετών για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κέντρου τεχνικών λειτουργιών στα κεντρικά γραφεία του Καναδά στο Mississauga του Οντάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Πως η Genetech της Roche στοχεύει τα καρκινικά κύτταρα μέσω videogame

Μεταγραφικός πυρετός σε Roche και Genentech – Ποιος έρχεται, ποιος φεύγει

Εκδήλωση για τον εμβολιασμό COVID-19 στους χρόνιους ασθενείς

H Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει μία ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό COVID-19 στους χρόνιους ασθενείς, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00, με κεντρικούς καλεσμένους το Γεν. Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Θεοδωρίδου.

Η φαρμακευτική Φαρμασέρβ-Λίλλυ δωρίζει στον ΕΟΔΥ το φαρμάκο baricitinib για τις ανάγκες της πανδημίας

Δωρεά Φαρμάκων: Η Φαρμασέρβ-Λίλλυ προχώρησε σε δωρεά του φαρμάκου baricitinib στον ΕΟΔΥ, αξίας άνω των €200,000, το οποίο έχει λάβει άδεια έκτακτης χρήσης από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19.

Η Astellas στηρίζει το "Χαμόγελο του παιδιού"

Η Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, με ουσιαστικές πράξεις φροντίδας, έστειλαν ένα γιορτινό μήνυμα αλληλεγγύης, στηρίζοντας οικονομικά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, η εταιρεία στήριξε τη λειτουργία του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία» κατά την περίοδο των γιορτών και το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas ανέλαβε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης, συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά δώρων για τα παιδιά του προγράμματος.

Το ΙΣΝ διακόπτει δωρεά μετά από το γνωστό σκάνδαλο

Με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας. Το ΙΣΝ επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στο ήθος και χαρακτήρα των ανθρώπων

H Fujifilm επεκτείνεται σε νέα παραγωγική μονάδα

Η εταιρεία στοχεύει σε πωλήσεις ιατρικών συστημάτων ύψους 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων (4,6 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2021, η οποία εξαρτάται από το κλείσιμο της αγοράς της Fujifilm ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την επιχείρηση που σχετίζεται με τη διαγνωστική απεικόνιση της Hitachi.

Πώς η νανοτεχνολογία αποτρέπει τους πρόωρους τοκετούς

Η κολπικά χορηγούμενη θεραπεία περιέχει νανοσωματίδια (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) σωματίδια φαρμάκων που διαπερνούν εύκολα το κολπικό τοίχωμα για να φθάσουν στους μύες της μήτρας και να τους εμποδίσουν να συστέλλονται.

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.