Επιχειρηματικά

Ge HealthCare: Νέα γυναίκα CFO για την Ανατολική Ευρώπη και την περιοχή DACH

Ge HealthCare: Νέα γυναίκα CFO για την Ανατολική Ευρώπη και την περιοχή DACH

Ge HealthCare: Η Boryana Bratanova ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή της GE HealthCare για την Ανατολική Ευρώπη και την περιοχή DACH (Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία) από τις 16 Ιανουαρίου 2023.

Η Boryana Bratanova ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή της GE HealthCare για την Ανατολική Ευρώπη και την περιοχή DACH (Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία) από τις 16 Ιανουαρίου 2023. Η Boryana ηγείται της οικονομικής ομάδας που βρίσκεται σε Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα. Από κοινού με την ομάδα της, παρέχει υποστήριξη στις εν λόγω περιοχές με στόχο την επίτευξη κερδοφόρας ανάπτυξης, την κατάρτιση προϋπολογισμού και την παροχή επιχειρηματικής εποπτείας σχετικά με τις οικονομικές επιδόσεις.

GE HealthCare

Η κ. Bratanova διαθέτει πλούσια δεκαπενταετή εμπειρία στον τομέα του Λογιστικού Ελέγχου, του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και της ανάλυσης, των υπηρεσιών, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των εμπορικών χρηματοοικονομικών και της διαχείρισης ρευστότητας. Προερχόμενη από τη Βουλγαρία, απέκτησε πτυχίο στη Διεθνή Οικονομία και Διοίκηση και μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Σχετικά με την GE HealthCare

Η GE HealthCare είναι κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας, φαρμακευτικών διαγνωστικών μέσων και καινοτόμων ψηφιακών λύσεων, αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, υπηρεσιών και ανάλυσης δεδομένων που αυξάνουν την αποδοτικότητα των νοσοκομείων, την αποτελεσματικότητα των κλινικών ιατρών, την ακρίβεια των θεραπειών, και βελτιώνουν την υγεία και την ικανοποίηση των ασθενών. Εξυπηρετώντας ασθενείς και παρόχους για περισσότερα από 100 έτη, η GE HealthCare προάγει την εξατομικευμένη, διασυνδεδεμένη και αποτελεσματική φροντίδα, απλοποιώντας ταυτόχρονα τη διαδρομή των ασθενών σε όλη την πορεία της περίθαλψης τους. Οι επιχειρηματικοί μας κλάδοι των απεικονιστικών εξετάσεων, των υπερήχων, των λύσεων φροντίδας
ασθενών και των φαρμακευτικών διαγνωστικών μέσων συμβάλλουν από κοινού στη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών από τη διάγνωση, έως τη θεραπεία και την παρακολούθηση. Είμαστε μια επιχείρηση αξίας 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων με 51.000 εργαζόμενους που εργάζονται για τη δημιουργία ενός κόσμου, όπου η παροχή υπηρεσιών υγείας δεν γνωρίζει όρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΣΠΑ 2021-2027: Άνοιξε η πλατφόρμα για χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Ποια είναι η σημασία της τεχνολογίας στην ιατρική επιστήμη;

Σταϊκούρας συνέδριο: Δημοσιονομικός χώρος και χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας

Σημαντική διάκριση για την ελληνική φαρμακοβιομηχανία RAFARM

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ένας χρόνος HealthCare Accelerator από την Bayer Ελλάς Δράσεις και επιτεύγματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Bayer Ελλάς για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του πρώτου χρόνου της μεγάλης πρωτοβουλίας της εταιρείας, HealthCare Accelerator.

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Κομβική η σημασία ενίσχυσης της παραγωγής και επάρκειας των φαρμάκων στην Ευρώπη

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Η ανάδειξη της φαρμακοβιομηχανίας ως πυλώνας σταθερότητας, ανάπτυξης και εξασφάλισης της επάρκειας φαρμάκων στην Ευρώπη, ήταν το κεντρικό μήνυμα των συναντήσεων που είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), κ. Θεόδωρος Τρύφων στις Βρυξέλλες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εταίρους της Ευρωπαϊκής φαρμακοβιομηχανίας.

Το Ίδρυμα Vodafone δίπλα στους κατοίκους της Καστοριάς μέσω του Προγράμματος Τηλεϊατρικής

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, από το 2006 φέρνει το «μακριά» πιο κοντά στην υγεία για τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας. Τo Πρόγραμμα «ταξίδεψε» στην Κορησό Καστοριάς.

PIF: Οι ανάγκες των ασθενών στο επίκεντρο

Το PhARMA Innovation Forum (PIF) Greece ανακοινώνει την πρωτοβουλία «Meeting Patients’ Needs», μια συνεισφορά στο θεσμικό διάλογο με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών στην Ελλάδα.