Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας 

Συναυλία της Pfizer Hellas Band στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας 

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Η φετινή συναυλία συνέπεσε με την εκεί παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την μπάντα για το έργο της και παρακολούθησε μέρος της συναυλίας. Πρόκειται για την 5η συναυλία της Pfizer Hellas   Band στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, ενώ και με αυτή την αφορμή η Pfizer Hellas Band προσέφερε ψυχαγωγία και ένα  ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα των γυναικών που εκτίουν εκεί την ποινή τους.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Μέλος του Δ.Σ. της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της Pfizer Hellas Band,  ανέφερε σχετικά: «Έχει γίνει πλέον παράδοση να γιορτάζουμε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα, αυτή την ημερομηνία ορόσημο τιμώντας ταυτόχρονα την ημέρα της Γυναίκας με γυναίκες που διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Η υποδοχή  προς την μπάντα μας τόσο από τη διοίκηση όσο και τις γυναίκες που εκτίουν τη ποινή τους εκεί είναι ιδιαίτερα συγκινητική και επιβεβαιώνει αυτό που η Pfizer Hellas Band όρισε από την αρχή ως στόχο και αποστολή της, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Pfizer Hellas : Στην κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Η συνεισφορά της Pfizer Hellas στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas τιμήθηκε με το Βραβείο Νικολάου Καρόλου

Pfizer Hellas : Αυτές είναι οι Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2017-2018

Σπουδαία μουσική προσφορά της Pfizer σε ευαίσθητες ομάδες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

«Μαζί στη ζωή»… και το 2024: Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για το Πολλαπλό Μυέλωμα από τη Sanofi Ελλάδας

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το Πολλαπλό Μυέλωμα με τίτλο «Μαζί στη ζωή» από την καινοτόμο βιοφαρμακευτική εταιρεία Sanofi Ελλάδας.

Servier 'Μια γεύση από ζωή' : Ενα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης με τίτλο «Μια γεύση από ζωή» για την καίρια σημασία της πρόληψης, αλλά και ένα μήνυμα ζωής από όσους βίωσαν τον καρκίνο εγκαινίασε η Servier Hellas με την παρουσίαση του ομότιτλου βιβλίου και της ομότιτλης ταινίας*.

Acting Together Παγκόσμιο πρόγραμμα της Sanofi για την υποστήριξη εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες

Cancer & Work: Η Sanofi Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη του παγκόσμιου προγράμματος “Cancer & Work: Acting Together”, το οποίο υποστηρίζει οικονομικά, συναισθηματικά και κοινωνικά κάθε εργαζόμενο που επηρεάζεται από τον καρκίνο και άλλες κρίσιμες ασθένειες.

H Bristol Myers Squibb Ελλάδας φιλοξένησε σε ειδική εκδήλωση τον Παραολυμπιονίκη Ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb φιλοξένησε στα γραφεία της την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2023 τον Παραολυμπιονίκη Ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 και αποτελεί τον πρώτο φοιτητή με αναπηρία που έχει ενταχθεί στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών.