Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο πλευρό των προσφυγών η GSK

Στο πλευρό των προσφυγών η GSK

Με μεγάλη ευαισθησία οι άνθρωποι της GSK σε συνέχεια της διαρκούς προσφοράς τους προς τους πρόσφυγες επέλεξαν για την υλοποίηση της φετινής δράσης“Orange Day , το κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών τους που διαμένουν στο κέντρο.

Στο πλαίσιο της ημέρας εθελοντικής εργασίας “Orange Day” για το 2016, οι άνθρωποι της GSK, ανταποκρινόμενοι στο φλέγον ζήτημα του προσφυγικού στη χώρα μας και σε συνέχεια της διαρκούς προσφοράς της εταιρείας προς τους πρόσφυγες, επέλεξαν για την υλοποίηση της φετινής δράσης το κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα με σκοπό την βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών τους που διαμένουν στο κέντρο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου η “Orange Day Team” επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα και με πνεύμα ομαδικότητας και αλληλοϋποστήριξης εξοπλίστηκε με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για τη βασική ανακατασκευή και πλήρη αναδιαμόρφωση των δυο νηπιαγωγείων, της σχολικής τάξης και του κέντρου ψυχολογικής υποστήριξης. Μετά το πέρας των εργασιών της ομάδας, οι χώροι αυτοί όπου τα παιδιά περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, μετατράπηκαν σε όμορφους, ευχάριστους και ζεστούς χώρους φιλοξενίας και εκπαίδευσης για τα παιδιά.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GSK, κ. Roberto Greco δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλαμε στη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης και ποιότητας ζωής των παιδιών του Κέντρου. Ευελπιστούμε η προσφορά μας, να αποτελέσει αφορμή για περισσότερες ευχάριστες στιγμές και περισσότερα παιδικά χαμόγελα, καθώς τα χαμόγελα αυτά αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή. Τέλος, Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, για την πολύτιμη φιλοξενία και καταλυτική συμβολή τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GSK και τους εργαζομένους της για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και των οικογενειών τους που φιλοξενούνται στον Ελαιώνα. Πλέον τα παιδιά θα έχουν μια νέα σχολική αίθουσα και δυο ανακαινισμένα νηπιαγωγεία, αλλά και αίθουσα ψυχολογικής υποστήριξης πράγμα πολύ σημαντικό για την εκπαίδευση αλλά και την καθημερινή διαβίωση τους στο Κέντρο του Ελαιώνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Acting Together Παγκόσμιο πρόγραμμα της Sanofi για την υποστήριξη εργαζομένων με καρκίνο και κρίσιμες ασθένειες

Novartis Hellas: Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του καινοτόμου Προγράμματος Ενδυνάμωσης Ενώσεων Ασθενών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

H Bristol Myers Squibb Ελλάδας φιλοξένησε σε ειδική εκδήλωση τον Παραολυμπιονίκη Ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή

Με αφορμή την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb φιλοξένησε στα γραφεία της την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2023 τον Παραολυμπιονίκη Ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή, ο οποίος κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 και αποτελεί τον πρώτο φοιτητή με αναπηρία που έχει ενταχθεί στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών.

Η DEMO στηρίζει έμπρακτα τη Διεθνή Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης, αναδεικνύει την ισχυρή ανάγκη για προσβασιμότητα σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, για κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

zisto_alliws: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης από τη Pfizer Hellas για την Ατοπική Δερματίτιδα

Την νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Aτοπική Δερματίτιδα με κεντρικό μήνυμα #zisto_alliws  παρουσίασε η Pfizer Hellas. Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

Ελληνική HPV Εταιρεία - Ημέρα δράσης για την εξάλειψη καρκίνου τραχήλου μήτρας

Η πρωτοβουλία αναδεικνύει τη σημασία της ενημέρωσης, του εμβολιασμού, και των τακτικών εξετάσεων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.