Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Roche Hellas: Για περισσότερα από 40 χρόνια υπηρετεί τους ασθενείς

Roche Hellas: Για περισσότερα από 40 χρόνια υπηρετεί τους  ασθενείς

Η Roche Hellas για περισσότερα από 40 χρόνια, υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς, συνεισφέροντας παράλληλα στην κοινωνία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Δωρεά επίπλων γραφείου σε Συλλόγους Ασθενών και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις πραγματοποίησε η Roche Hellas με αφορμή την ανακαίνιση τωνγραφείων της.
Ειδικότερα, η εταιρεία δώρισε ένα μεγάλο μέρος της προηγούμενηςεπίπλωσης, που περιλαμβάνει γραφεία, καθίσματα, τραπέζια συναντήσεων,ντουλάπες και μια σειρά από άλλα είδη, στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών μεΚαρκίνο «Φλόγα», στο Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας», στηνΠανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ) καθώς και στις ΜΚΟ«Χαμόγελο του Παιδιού» και «Κιβωτός του Κόσμου».

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ενίσχυση του έργου των συγκεκριμένωνοργανισμών μέσω του καλύτερου εξοπλισμού των εγκαταστάσεών τους και η κατ’ επέκταση συμβολή στην εξοικονόμηση πόρων, στο πλαίσιο πάντα τηςσταθερής δέσμευσης της εταιρείας για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλουαλλά και την αειφόρο ανάπτυξη.«Στη Roche Hellas υποστηρίζουμε συστηματικά και ενεργά το κοινωνικόσύνολο με πολλούς τρόπους, ενώ παράλληλα εχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας και εκείνους, που έχουν μεγαλύτερηανάγκη. Η συγκεκριμένη δωρεά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμααυτών των συνεχιζόμενων προσπαθειών. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένηενέργεια. Αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ποιοι είμαστε ωςRoche» ανέφερε σχετικά ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas.

Ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche
Hellas.

Η Roche Hellas, για περισσότερα από 40 χρόνια, υπηρετεί τους Έλληνες ασθενείς, συνεισφέροντας παράλληλα στην κοινωνία, μέσα από ένα ευρύφάσμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.  Σήμερα, συμμετέχει ενεργάστην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19,αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας,αλλά και για τη στήριξη ασθενών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Παράλληλα, σε συνεργασία με συλλόγους ασθενών, επιστημονικούς φορείςκαι εθελοντές, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις ενημέρωσης καιευαισθητοποίησης του κοινού, σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης καιαποτελεσματικής αντιμετώπισης ασθενειών.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Μια πρωτότυπη εκστρατεία ενημέρωσης για την αιμορροφιλία από τη Roche Hellas

Ezat Azem : O νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas

Ενημερώσου για τον Καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης

Το ΙΣΝ διακόπτει δωρεά μετά από το γνωστό σκάνδαλο

Με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας. Το ΙΣΝ επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στο ήθος και χαρακτήρα των ανθρώπων

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Η ερασιτεχνική ορχήστρα της Pfizer Hellas τιμήθηκε με το Βραβείο Νικολάου Καρόλου

Η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα της εταιρείας Pfizer Hellas τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο «Νικολάου Καρόλου», σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχετικού Πίνακα Τιμωμένων για το έτος 2020.

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης από τους εργαζόμενους της Johnson & Johnson

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τις κοινωνικές ανάγκες που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση του COVID-19 και με σκοπό την έμπρακτη συμπαράσταση στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, ως ευπαθή ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Johnson & Johnson στην Ελλάδα προσέφεραν Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε μονάδες φροντίδας στην περιοχή της Αττικής.

Roche Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά 2020

Οι εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ένωσαν διαδικτυακά τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τον μη-κυβερνητικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχοντας στην «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά», τη διεθνή πρωτοβουλία, μέσω της οποίας, από το 2003, η εταιρεία στηρίζει φορείς που αναπτύσσουν έργο για το παιδί.