Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ανδρέας Ξάνθος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για εσχάτη κοροϊδία

Ανδρέας Ξάνθος: Κατηγορεί την κυβέρνηση για εσχάτη κοροϊδία

Ανδρέας Ξάνθος : Μενόμενος κατά της κυβέρνησης δηλώνει ο Ανδρέας Ξάνθος επειδή όπως λέει αντί να κοιτάει πως θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα της πανδημίας , προτιμάει να παίζει πολιτικά παιχνίδια με τους ιδιωτικούς ομίλους υγείας.

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του ιδιωτικού νοσοκομείο Λητώ εξαπολύει σε δηλώσεις του υπουργού ο υπουργούς υγείας του Σύριζα  Ανδρέας  Ξάνθος κατηγορώντας του για εσχάτη κοροϊδία.
Ένα έγγραφο του γενικού γραμματέα του υπουργείου παιδείας το οποίο επιτρέπει σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δημοσίων νοσοκομείων να μετακινηθούν στο ιδιωτικό νοσοκομείο Λητω που όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο από τις 11/03/21 έχει  ριχτεί στην μάχη  κατά του Κορωναίου  μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή μαζί με τα δημόσια νοσοκομεία ήταν αρκετό για να ανοίξει ο σάκος του Αιόλου.
Όπως υποστηρίξει ο Κ. Α. Ξανθός δυο μέρες πριν είχε θέσει το ερώτημα αν είναι ικανή η κλινική Λητω και γενικά οι ιδιωτικές κλινικές  να δεχθούν κρούσματα Κορωνοιού και να τα περιθάλψουν το ιατρικό προσωπικό τους δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός αλλά ούτε και η κατάλληλη εξιδανίκευση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που ανήκει στον ιδιωτικό τομέα για να πάρει την απάντηση ότι θα μεροληπτήσουν οι ιατροί και το προσωπικό των εκάστοτε ιδιωτικών κλινικών ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.
 δυο μέρες μετά από αυτή την απάντηση που έλαβε έμαθε ότι αποδυναμώνετε και άλλο το ήδη αποδυναμωμένο δημόσιο σύστημα υγείας αφού στέλνει γιατρούς και προσωπικό για να μεροληπτήσουν για τον ιδιωτικό τομέα και δεν διστάζει να παραληρήσει το φαινόμενο συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ως ένα φιάσκο που μοναδικό αντίκρισμα έχει πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τόσο το κράτος το οποίο με όλη αυτή την κατάσταση έχει αποδυναμωθεί αλλά και τους πολίτες.

Τελειώνει τις δηλώσεις του  με την αγανάκτηση ολοφάνερη για την κακή διαχείριση της κρίσης και απαιτεί να υπάρξει δημιουργία στρατιωτικού νοσοκομείου που θα δέχεται αποκλειστικά και μόνο  περιστατικά Κορωνοιού και  μιλάει για ταυτόχρονη επιστράτευση δημοσίου και ιδιωτικού τομέα με κοινή συνοχή την ολιστική αντιμετώπιση της πανδημίας. Ακόμα αναφέρει ότι θα έπρεπε να επιταχτεί το νοσοκομείο Ερρικος Ντύναν και αυτό στην μάχη κατά της αντιμετώπισης της πανδημίας .
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Κικίλιας: "Η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού αφορά όλη την ελληνική κοινωνία"

Δέκα προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αποτελεσματική προστασία της Δημόσιας Υγείας

Ο Α. Ξάνθος απήυθυνε ερώτηση στη βουλή για την απαξίωση των ΤΟΜΥ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Άσσυλο Ανιάτων: Δημιουργία κέντρου αποκατάστασης

Άσσυλο Ανιάτων: Με την προέγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για το νέο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ημερήσιας Νοσηλείας του Ασύλου Ανιάτων από την Περιφέρεια Αττικής.

Η INTERAMERICAN χορηγός του Κ.Υ.Α.Δ.Α. για το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Κοινωνικό Οδοντιατρείο: Σε συνέχεια των ενεργειών στις οποίες προχώρησε από την έναρξη της πανδημίας για την υποστήριξη της δημόσιας υγείας και ειδικότερα των δομών υγείας του Δήμου Αθηναίων, η INTERAMERICAN συνέδραμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και για τη δημιουργία του Κοινωνικού Οδοντιατρείου. Το οδοντιατρείο, που στεγάζεται στο κεντρικό κτήριο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. στην οδό Πειραιώς, τέθηκε σε λειτουργία πρόσφατα, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες στους εγγεγραμμένους ωφελούμενους από τα προγράμματα του Κέντρου, που απευθύνονται στον άστεγο και στον άπορο πληθυσμό της πόλης. Εξοπλισμένο με οδοντιατρική έδρα και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα, το Κοινωνικό Οδοντιατρείο παρέχει τη δυνατότητα για πλήρη οδοντο-στοματολογικό έλεγχο και έχει ως αποστολή του την πρόληψη και τη θεραπεία των συχνότερων παθολογικών καταστάσεων του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας.

ΣΦΕΕ: Έμπρακτη συνεισφορά στην προσπάθεια αντιμετώπισης της Covid-19

Κορωνοϊός ΣΦΕΕ: Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) συνεχίζει να συνεισφέρει έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει με τον COVID-19.

Ώρα της Γης 2021: Η Lavipharm συμμετέχει για 12η συνεχή χρονιά

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 στις 20:30, η Lavipharm σβήνει τα φώτα στις εγκαταστάσεις της και συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία για την «Ώρα της Γης», υποστηρίζοντας στην πράξη την επιτακτική ανάγκη για τη διάσωση και προστασία του περιβάλλοντος.

Η Chiesi στο πλευρό των «σπάνιων ασθενών» μέσω του τμήματος Chiesi Global Rare Diseases

Με 37 εκατομμύρια Ευρωπαίους και 300 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως να πάσχουν από τουλάχιστον μία Σπάνια Πάθηση, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, στις 28 Φεβρουαρίου λειτουργεί ως υπενθύμιση των ανισοτήτων που αντιμετωπίζουν αυτοί οι ασθενείς, τόσο στην πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη όσο και στις κοινωνικές ευκαιρίες και αποσκοπεί στην κινητοποίηση των εμπλεκόμενων για την εξομάλυνση αυτών των διακρίσεων.Η Chiesi στο πλευρό των «σπάνιων ασθενών» μέσω του τμήματος Chiesi Global Rare Diseases.

Κοινές επενδύσεις από Novo Nordisk - Πανεπιστήμιο του Toronto για καλό σκοπό

Novo Nordisk: Η Novo Nordisk A/S και το Πανεπιστήμιο του Toronto (University of Toronto) ανακοίνωσαν σήμερα μία επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων DKK (40 εκατομμύρια CAD ή περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ) για την ίδρυση ενός δικτύου υποστήριξης της Novo Nordisk με σκοπό τη βελτίωση της δημόσιας υγείας.