Επιχειρηματικά

DEMO: Πιστοποίηση με ISO για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

DEMO: Πιστοποίηση με ISO για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Δύο επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της DEMO για πιστοποίηση με το ISO 14001:2015 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καθώς και Επιθεώρηση Μετάβασης από το OHSAS 18001:2008 στο ISO 45001:2018 για το Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Σημειώνεται ότι η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, γεγονός που είχε αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών στόχων μέσα από την αφοσίωση και την ποιοτική δουλειά των εργαζομένων της εταιρείας. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 100 πρώτες βιομηχανίες στην Ελλάδα και είναι επίσημος προμηθευτής των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και του ΠΟΥ.

Στέλλα Δέμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO

Η κ. Στέλλα Δέμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO και εκπρόσωπος για θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος τονίζει πως «στόχος της εταιρίας ήταν και εξακολουθεί να είναι, η υλοποίηση της δέσμευσης για διαρκή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία. Για το σκοπό αυτό η εταιρία παροτρύνει σταθερά τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στην αναφορά εργασιακών κινδύνων και λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της υγείας και του περιβάλλοντος εργασίας, της πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών. Η εταιρία ήδη δισπιστώνει τα οφέλη από την συνεχή εφαρμογή των απαιτήσεων του συστήματος υγείας ασφάλειας και περιβάλλοντος (ISO 14001 και ISO 45001), ενώ παράλληλα κερδίζει διαρκώς την εμπιστονύνη και την συμμετοχή των εργαζομένων της στον κοινό σκοπό προστασίας του περιβάλλοντος και της δημιουργίας συνθηκών ασφαλούς και υγιούς εργασίας.»

Ο Δρ. Χημ.-Μηχ. Παναγιώτης Αχλάδας, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει: «Η επιχείρηση κατάφερε, ύστερα από ένα χρόνο αποτελεσματικής εφαρμογής των ΣΠΔ και ΣΔΥΑΕ σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015 και ISO 45001 αντίστοιχα μέσω της συστηματικής δουλειάς και συνεργασίας των εμπλεκομένων μερών για την τήρηση των απαιτήσεων των προτύπων, να επιδείξει συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων και πιο συγκεκριμένα της:Αποδοτικής χρήσης των φυσικών πόρων, ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και καυσίμων Μείωσης της δημιουργίας επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων με ταυτόχρονη μείωση του κόστους διαχείρισής/διάθεσής τους συμβάλλοντας στην βιώσιμη ανάπτυξή της, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργικών της κινδύνων προωθώντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας και την μείωση πιθανών ατυχημάτων και παρ’ ολίγον ατυχημάτων καθιστώντας την DEMO ABEE ένα ελκυστικό εργοδότη για κάθε εργαζόμενο».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Demo φαρμακευτική : Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Είναι Ευθύνη Μας»

Νοσοκομειακή ρομποτική: Το επόμενο βήμα στην υγειονομική περίθαλψη

Το ΙΣΝ διακόπτει δωρεά μετά από το γνωστό σκάνδαλο

Με το «πάγωμα» της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας. Το ΙΣΝ επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στο ήθος και χαρακτήρα των ανθρώπων

H Fujifilm επεκτείνεται σε νέα παραγωγική μονάδα

Η εταιρεία στοχεύει σε πωλήσεις ιατρικών συστημάτων ύψους 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων (4,6 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2021, η οποία εξαρτάται από το κλείσιμο της αγοράς της Fujifilm ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την επιχείρηση που σχετίζεται με τη διαγνωστική απεικόνιση της Hitachi.

Πώς η νανοτεχνολογία αποτρέπει τους πρόωρους τοκετούς

Η κολπικά χορηγούμενη θεραπεία περιέχει νανοσωματίδια (δισεκατομμυριοστό του μέτρου) σωματίδια φαρμάκων που διαπερνούν εύκολα το κολπικό τοίχωμα για να φθάσουν στους μύες της μήτρας και να τους εμποδίσουν να συστέλλονται.

DEMO: 18 υποτροφίες και 9 έμμισθες πρακτικές ασκήσεων για το 2021

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO, δίνει σταθερά ευκαιρίες σε νέους επιστήμονες χωρίς εμπειρία για να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης «Start Your Journey», για 3η συνεχόμενη χρονιά, προσέφερε  Υποτροφίες και τη δυνατότητα Έμμισθης εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους συγκεκριμένων πανεπιστημιακών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σπύρος Φιλιώτης: Η φαρμακοβιομηχανία για να επενδύσει χρειάζεται βεβαιότητα και ασφάλεια

H βεβαιότητα και η ασφάλεια που προκύπτει από ένα σταθερό πλαίσιο κανόνων και λειτουργίας αποτελούν  ουσιαστικά  κίνητρα για την φαρμακοβιομηχανία ώστε να επενδύσει περισσότερο στην Ελλάδα ,  λέει  στο www.healthweb.gr ο κ. Σπύρος Φιλιώτης Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Καινοτομία Μεξικανών επιχειρηματιών για την προστασία του περιβάλλοντος

Το οικολογικό δέρμα από φύλλα κάκτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρούχα, αξεσουάρ (τσάντες και παπούτσια), έπιπλα και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Είναι ευέλικτο, δροσερό και ανθεκτικό. H αφή και η αίσθησή του είναι παρόμοια με το δέρμα που ξέρουμε ως τώρα.