Επιχειρηματικά

DEMO: Πιστοποίηση με ISO για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

DEMO: Πιστοποίηση με ISO για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Δύο επιθεωρήσεις πραγματοποιήθηκαν στους χώρους της DEMO για πιστοποίηση με το ISO 14001:2015 για το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καθώς και Επιθεώρηση Μετάβασης από το OHSAS 18001:2008 στο ISO 45001:2018 για το Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Σημειώνεται ότι η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, γεγονός που είχε αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών στόχων μέσα από την αφοσίωση και την ποιοτική δουλειά των εργαζομένων της εταιρείας. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 100 πρώτες βιομηχανίες στην Ελλάδα και είναι επίσημος προμηθευτής των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και του ΠΟΥ.

Στέλλα Δέμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO

Η κ. Στέλλα Δέμου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO και εκπρόσωπος για θέματα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος τονίζει πως «στόχος της εταιρίας ήταν και εξακολουθεί να είναι, η υλοποίηση της δέσμευσης για διαρκή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία. Για το σκοπό αυτό η εταιρία παροτρύνει σταθερά τους εργαζομένους της να συμμετέχουν στην αναφορά εργασιακών κινδύνων και λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της υγείας και του περιβάλλοντος εργασίας, της πρόληψης ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών. Η εταιρία ήδη δισπιστώνει τα οφέλη από την συνεχή εφαρμογή των απαιτήσεων του συστήματος υγείας ασφάλειας και περιβάλλοντος (ISO 14001 και ISO 45001), ενώ παράλληλα κερδίζει διαρκώς την εμπιστονύνη και την συμμετοχή των εργαζομένων της στον κοινό σκοπό προστασίας του περιβάλλοντος και της δημιουργίας συνθηκών ασφαλούς και υγιούς εργασίας.»

Ο Δρ. Χημ.-Μηχ. Παναγιώτης Αχλάδας, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναφέρει: «Η επιχείρηση κατάφερε, ύστερα από ένα χρόνο αποτελεσματικής εφαρμογής των ΣΠΔ και ΣΔΥΑΕ σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015 και ISO 45001 αντίστοιχα μέσω της συστηματικής δουλειάς και συνεργασίας των εμπλεκομένων μερών για την τήρηση των απαιτήσεων των προτύπων, να επιδείξει συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων και πιο συγκεκριμένα της:Αποδοτικής χρήσης των φυσικών πόρων, ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και καυσίμων Μείωσης της δημιουργίας επικίνδυνων και μη επικίνδυνων αποβλήτων με ταυτόχρονη μείωση του κόστους διαχείρισής/διάθεσής τους συμβάλλοντας στην βιώσιμη ανάπτυξή της, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση των λειτουργικών της κινδύνων προωθώντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας και την μείωση πιθανών ατυχημάτων και παρ’ ολίγον ατυχημάτων καθιστώντας την DEMO ABEE ένα ελκυστικό εργοδότη για κάθε εργαζόμενο».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Demo φαρμακευτική : Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Είναι Ευθύνη Μας»

Νοσοκομειακή ρομποτική: Το επόμενο βήμα στην υγειονομική περίθαλψη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Meru Health θέτει το νέο πρότυπο στην ψηφιακή ψυχική υγεία

Meru Health: Μια νέα εφαρμογή που φιλοδοξεί να γίνει το νέο πρότυπο στην ψηφιακή ψυχική υγεία κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά, συγκεντρώνοντας 38 εκατομμύρια δολάρια ως χρηματοδότηση και θέτοντας τον πήχη για την συνέχεια αρκετά ψηλά.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διατηρεί βάση δεδομένων ανεπιθύμητων πελατών που παρέχονται από αεροπορικές εταιρείες.

Ίσως το μεγαλύτερο πρόστιμο που προτάθηκε μέχρι τώρα για απείθαρχη συμπεριφορά ήταν 52.000 δολάρια, για έναν επιβάτη που κατηγορείται ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου και επιτέθηκε σωματικά δύο φορές σε αεροσυνοδό.

Η Novartis συνεπής στις επενδύσεις στην Ελλάδα το 2020

Novartis βιώσιμη ανάπτυξη: Το αποτύπωμα των επενδύσεων της Novartis Hellas για το 2020 με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη ,μεταξύ άλλων, είναι4.3 εκ. άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 θεραπείες˙ 820 ασθενείς συμμετείχαν σε 69 κλινικές μελέτες. Συνεισφορά άνω των $149 εκ. στο ΑΕΠ της Ελλάδας το 2020. 1.789 νέες θέσεις εργασίας (άμεσες, έμμεσες και επαγόμενες), με τις 200 να σχετίζονται με την καινοτομία .60% γυναίκες σε θέσεις υψηλής ευθύνης & υβριδικό μοντέλο εργασίας .

Eli Lilly : Συμφωνία Κοινής Προμήθειας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για προμήθεια αντισωμάτων

Συμφωνία Κοινής Προμήθειας της Eli Lilly με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του συνδυασμού αντισωμάτων bamlanivimab και etesevimab για τη θεραπεία της επιβεβαιωμένης νόσου COVID-19.