Επιχειρηματικά

Angelini Pharma Hellas: αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δραστηριότητας

Angelini Pharma Hellas: αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δραστηριότητας

H Angelini Pharma Hellas με στόχο να εξασφαλίσει την βιώσιμη λειτουργία της στην Ελλάδα και να εξασφαλίσει για το προσωπικό της τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παραμονής ή αποχώρησης, προχώρησε σε αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής της δραστηριότητας και έθεσε σε εφαρμογή πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους, με ιδιαιτέρως ευνοϊκές προϋποθέσεις, παρά το γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.  Το πρόγραμμα, μάλιστα, είχε ευρεία απήχηση στο προσωπικό, τονίζει η διοίκηση της εταιρίας . 

Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα χρόνια η εταιρεία παρουσίασε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με συσσωρευμένες ζημιές που ανέρχονται περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ως επακόλουθο και του παρατεταμένου δυσμενούς περιβάλλοντος στον φαρμακευτικό κλάδο. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η μητρική εταιρεία στήριξε την ελληνική θυγατρική της, όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως τα μεγέθη πλέον δεν οδηγούν σε βιώσιμη λειτουργία της εταιρείας.

Τονίζεται ότι η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στις κατηγορίες που αφορούν νοσοκομειακά προϊόντα, την γονιμότητα (εξωσωματική) και τα ΜΗΣΥΦΑ. Τα τμήματα που  υποστήριζαν ειδικότητες που σχετίζονται με παθολογία, καρδιολογία, νευρολογία, ψυχιατρική, ορθοπεδική καταργούνται, αλλά τα φαρμακευτικά σκευάσματα που αφορούν τις συγκεκριμένες κατηγορίες θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά στην Ελλάδα, με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον Έλληνα ασθενή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Meru Health θέτει το νέο πρότυπο στην ψηφιακή ψυχική υγεία

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διατηρεί βάση δεδομένων ανεπιθύμητων πελατών που παρέχονται από αεροπορικές εταιρείες.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Novartis συνεπής στις επενδύσεις στην Ελλάδα το 2020

Novartis βιώσιμη ανάπτυξη: Το αποτύπωμα των επενδύσεων της Novartis Hellas για το 2020 με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη ,μεταξύ άλλων, είναι4.3 εκ. άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 θεραπείες˙ 820 ασθενείς συμμετείχαν σε 69 κλινικές μελέτες. Συνεισφορά άνω των $149 εκ. στο ΑΕΠ της Ελλάδας το 2020. 1.789 νέες θέσεις εργασίας (άμεσες, έμμεσες και επαγόμενες), με τις 200 να σχετίζονται με την καινοτομία .60% γυναίκες σε θέσεις υψηλής ευθύνης & υβριδικό μοντέλο εργασίας .

Eli Lilly : Συμφωνία Κοινής Προμήθειας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για προμήθεια αντισωμάτων

Συμφωνία Κοινής Προμήθειας της Eli Lilly με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του συνδυασμού αντισωμάτων bamlanivimab και etesevimab για τη θεραπεία της επιβεβαιωμένης νόσου COVID-19.

Οι αεροπορικές εταιρείες στην μάχη για την εξεσφάλιση της υγείας των εργαζομένων τους έναντι της covid-19

Το Insider είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες Delta, Alaska και Horizon απαιτούν εμβολιασμό στις νέες προσλήψεις ενώ ενθαρρύνουν τους υπάρχοντες υπαλλήλους να εμβολιαστούν.