Επιχειρηματικά

Angelini Pharma Hellas: αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δραστηριότητας

Angelini Pharma Hellas: αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής δραστηριότητας

H Angelini Pharma Hellas με στόχο να εξασφαλίσει την βιώσιμη λειτουργία της στην Ελλάδα και να εξασφαλίσει για το προσωπικό της τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παραμονής ή αποχώρησης, προχώρησε σε αναδιοργάνωση της επιχειρησιακής της δραστηριότητας και έθεσε σε εφαρμογή πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους, με ιδιαιτέρως ευνοϊκές προϋποθέσεις, παρά το γενικότερο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.  Το πρόγραμμα, μάλιστα, είχε ευρεία απήχηση στο προσωπικό, τονίζει η διοίκηση της εταιρίας . 

Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα χρόνια η εταιρεία παρουσίασε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με συσσωρευμένες ζημιές που ανέρχονται περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ως επακόλουθο και του παρατεταμένου δυσμενούς περιβάλλοντος στον φαρμακευτικό κλάδο. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα η μητρική εταιρεία στήριξε την ελληνική θυγατρική της, όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως τα μεγέθη πλέον δεν οδηγούν σε βιώσιμη λειτουργία της εταιρείας.

Τονίζεται ότι η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα και θα επικεντρωθεί πλέον αποκλειστικά στις κατηγορίες που αφορούν νοσοκομειακά προϊόντα, την γονιμότητα (εξωσωματική) και τα ΜΗΣΥΦΑ. Τα τμήματα που  υποστήριζαν ειδικότητες που σχετίζονται με παθολογία, καρδιολογία, νευρολογία, ψυχιατρική, ορθοπεδική καταργούνται, αλλά τα φαρμακευτικά σκευάσματα που αφορούν τις συγκεκριμένες κατηγορίες θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά στην Ελλάδα, με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον Έλληνα ασθενή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Novartis Hellas έλαβε για 3η συνεχή χρονιά Πλατινένια Διάκριση

H Takeda Hellas αναδείχθηκε στα φετινά βραβεία Best Workplaces 2022

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

C-ity Connect: Πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση της ηπατίτιδας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηπατίτιδα –  C-ity Connect –  πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα οδοιπορικό σε 3 πόλεις της βορείου Ελλάδας.Νέο οδοιπορικό σε Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

Pfizer: Με 400 εργαζόμενους και ισχυρή στήριξη του ΑΕΠ, το Center for Digital Innovation (CDI)

Έχοντας κατακτήσει το ορόσημο των 400 εργαζομένων στις εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει η διοίκησή του, και συνεισφέροντας σημαντικά τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά εργασίας και στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας, έχοντας πλέον εισέλθει στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα. 

Παιδική και εφηβική παχυσαρκία: #PameNaXasoume την αρνητική πρωτιά στην Ευρώπη

Η Novo Nordisk Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας καθώς και της συνεισφοράς της, στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της Ελλάδος για τη σημασία της πρόληψης της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας, προχώρησε σήμερα στην υλοποίηση της 1ης ενέργειας του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση

1 στους 3 Έλληνες τα τελευταία χρόνια πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση και πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουν . Οι δράσεις της Μenarini Hellas για την εκπαίδευση επαγγελματιών Υγείας και ενημέρωση ασθενών για την Αρτηριακή Υπέρταση .

Περιβαλλοντική δράση με πρωτοβουλία των φαρμακευτικών συλλόγων

«Μόνο μια Γη» είναι το κεντρικό  σύνθημα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την υγεία της ατμόσφαιράς της, τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη, τα οικοσυστήματά της και τους πεπερασμένους πόρους της.

H Allergan Aesthetics δημιουργεί το μέλλον στην Αισθητική Ιατρική ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της  

Allergan Aesthetics: Κορυφαία brands συνθέτουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με ενέσιμες θεραπείες προσώπου1 και θεραπείες body contouring.Η υβριδική ενέσιμη θεραπεία διπλής δράσης HArmonyCa™ 3με λιδοκαΐνη αποτελεί τη νέα, καινοτόμα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο.

Η κακοκαιρία και οι ελλείψεις εργαζομένων μετά την πανδημία τσακίζουν τα σχέδια αεροπορικών ταξιδιών για διακοπές

Ο Μάρεϊ είπε ότι οι αεροπορικές εταιρείες εξακολουθούν να προσπαθούν να αντικαταστήσουν πιλότους και άλλους εργαζόμενους που δεν έχουν επιστρέψει από την έναρξη της πανδημίας COVID.