Γλυκό στο πι και φί
Εκτέλεση
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε να αφρατέψουν καλά για 2′. Θα χρησιμοποιήσουμε 6 ποτήρια μικρά. Ισομοιράζουμε μια στρώση μερέντα, 1 στρώση κρέμα τυριού, κόκκινα φρούτα, πάλι στρώση μερέντα, στρώση τυριού και κόκκινα φρούτα. Γαρνίρουμε με μπισκότα βουτύρου ή πουράκια σοκολάτας.
Mερίδες: 6
Υλικά
▪ 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
▪ 250 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ 35% λιπαρά παγωμένη
▪ 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
▪ 1 φλ. μερέντα
▪ 2 φλ. φρούτα φράουλες βατόμουρα κτλ.
▪ Για το σερβίρισμα
πουράκια σοκολάτας ή μπισκότα βουτύρου
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις