Διατροφή

Tο ”1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”

Tο ”1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”


Tο “1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια” διοργανώνουν η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία SweetFitness Ltd. , το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Μαρτίου 2013 στον ξενοδοχείο Valis Resort, στον Βόλο Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας των: Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείο Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Ελληνικής Λέσχης Αρχιμαγείρων και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών είναι η κα Maria Teresa Scardigli, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Διεθνούς Ένωσης Στέβιας,
ο κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Περιφερειάρχης της Θεσσαλίας, ο κ. Πάνος Σκοτινιώτης, Δήμαρχος Βόλου, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννίδης, Πρόεδρος του Ελληνο-Κινεζικού Επιμελητηρίου, ο κ. Ιωάννης Κυριαζής, Διευθυντής Ε.Σ.Υ. και μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ο κ. Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης, Διευθυντής Δ/νσης Εργαστηριακών Ελέγχων (ΕΦΕΤ), κ.α.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βιομηχανίες παραγωγής στέβιας και άλλοι ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να φτιάξετε την τέλεια μαγιονέζα;

Ακτινίδιο: Πολύπλευρα οφέλη για την υγεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Λαζάνια μπολονέζ: Μια υπέροχη συνταγή με πλούσια μπεσαμέλ

Λαζάνια μπολονέζ: Η σάλτσα προσθέτει ένα μεταξένιο, κρεμώδες στρώμα που έρχεται σε όμορφη αντίθεση με την μπολονέζ και τη σάλτσα ντομάτας, δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων και υφών που είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία μαγειρικής που ένας φοιτητής πρέπει να γνωρίζει;

Φοιτητές φαγητό: Για τους φοιτητές και μαθητές που θέλουν να ξεφύγουν από τις συνεχείς παραγγελίες παράδοσης και να εξοικονομήσουν χρήματα μαγειρεύοντας στο σπίτι, είναι απαραίτητο να κατέχουν μερικές βασικές μαγειρικές δεξιότητες