Διατροφή

KAYΑK: Το πιο γευστικό βιολογικό παγωτό,γλυκό & παγωμένο γιαούρτι της Πόλης!

KAYΑK: Το πιο γευστικό βιολογικό παγωτό,γλυκό & παγωμένο γιαούρτι της Πόλης!

 

Η πλούσια γεύση των παγωτών, γλυκών και του «μαγικά παγωμένου γιαούρτιου ‘’KAYO’’ , που παρασκευάζονται απο την KAYAK , μόνο με απλά φρέσκα, εκλεκτά, αγνά, φυσικά υλικά , αποτελούν το αγαπημένο επιδόρπιο μικρών και μεγάλων .

Tην «φιλοσοφία» του παγωτού στην χώρα μας έχει αλλάξει η ελληνική επιτυχημένη εταιρεία KAYAK καθώς προσφέρει ελληνικές απολαύσεις με λεπτές γεύσεις ,χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους παρασκευής από αγνά υλικά.

Η εταιρία KAYAK πέρα απο τις κλασικές γεύσεις, παράγει και πιο ιδιαίτερες όπως το αλμυρό παγωτό, συνδυασμούς με ποτά (sorbetinis), το πρώτο βιολογικό παγωτό (think green), το πρώτο παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης (think slim) αντικαθιστώντας τη με φυσική γλυκαντική και φυσικά, παγωτά που στηρίζονται στις γευστικές αναφορές των ελλήνων (παγωτό τσουρέκι, μελομακάρονο, κουραμπιές, παγωτό παρφέ, καϊμάκι, σύκο, πεπόνι).

Think slim

Τα προίοντα της εταιρίας KAYAK, είναι όλα βιολογικά προστίθεται λίγη μαγεία, πολύ φαντασία, πάθος, αγάπη, σκληρή δουλειά κάποιες μυστικές πινελιές και έτσι δημιουργούνται γεύσεις ιδιαίτερες, μερικές φορές ανατρεπτικές, που γοητεύουν.

Παγωτό τσουρέκι

Οι πρωτεΐνες που περιέχονται στα παγωτά, γλυκά και γιαούρτι της KAYAK είναι υψηλής βιολογικής αξίας, δηλαδή περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα που ο οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει και πρέπει να τα προσλαμβάνει μέσω της τροφής. Ορισμένες έρευνες υποστηρίζουν ότι το παγωτό ασκεί αγχολυτική δράση, τονώνει τον οργανισμό.

Παγωτό παρφέ

Η boutique της KAYAK στη Γλυφάδα είναι ένας κομψός χώρος σε minimal,μοντέρνες γραμμές.

Μεταξά 34-26 & Ζησιμοπούλου 9 –Γλυφάδα: Τηλέφωνο : 210 8949130

  

”μαγικά παγωμένο γιαούρτι”  ”KAYO”

 

 

Η boutique της KAYAK στο κέντρο της Κηφισιάς 

 

 

Kασσαβέτη 10 & Κυριαζή 40 , Κηφισιά, Αθήνα -τηλέφωνο: 2108014329

 

…έχει σύγχρονο design με retro στοιχεία που αντανακλούν στην minimal αισθητική της εταιρίας.

 

Λίγα λόγια για την ελληνική εταιρία Kayak

Η εταιρία Kayak δραστηριοποιείται στον χώρο του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής από το 1996 και συνεχίζει 19 χρόνια μετά την ίδρυσή της, να προσδίδει με τα προϊόντα της σταγόνες μαγείας στην καθημερινότητά μας αλλά και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας! Αποδεικνύοντας τι μπορούν να κάνουν ελληνικές επιχειρήσεις που στηρίζονται στο μεράκι και επενδύουν τον καλύτερό τους εαυτό, πάθος, έμπνευση, φαντασία και συνεχή έρευνα σ’ αυτό που έχουν αποφασίσει να κάνουν, με Μαγεία.

Η KAYAK, ακολουθώντας την φιλοσοφία του ιδρυτή της, επιλέγει τον δύσκολο αλλά γοητευτικό και χρονοβόρο δρόμο του βιοτεχνικού παγωτού. Δεν το βρίσκεις σε κάθε γωνία, αλλά διανέμεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία. Γιατί αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ποιότητα, και όχι, μόνο, η ποσότητα.

Οι αλχημιστές της Kayak, δημιούργησαν και νέο προϊόν για το 2012, το KAYO. Ένα «μαγικά παγωμένο γιαούρτι», διαφορετικό από ότι αντίστοιχο έχετε δοκιμάσει, που αποτελείται από 60% γιαούρτι και έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μη στερεί το παραμικρό από τη φρεσκάδα και τη δροσιά του φρέσκου γιαουρτιού, χαρίζοντας ταυτόχρονα μια έκπληξη νοστιμιάς στη γλώσσα και τον ουρανίσκο σας.

 

 

Παράλληλα πάντα με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η ΚΑΥΑΚ έχει ξεχωρίσει και για τις ευέλικτες μεθόδους παραγωγής που εφαρμόζει καθώς επίσης για την παραγωγή παγωτών σύμφωνα με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς παγωτού. Η ευελιξία της παραγωγής βοήθησε την εταιρεία να κάνει ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας γεύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες γευστικές απαιτήσεις των πελατών της (customized).

Έτσι, σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό είναι η μοναδική στην ελληνική αγορά που παρέχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα παρασκευής γεύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και με συστατικά της προτίμησής τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι γεύσεις sorbet γλυκάνισο, champagne, μπύρας, ντομάτας κ.α. Συστατικά επιτυχίας που έχουν αναγνωριστεί από τα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία και cafe της Αθήνας.

 

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, η ΚΑΥΑΚ δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη, έτσι βρίσκει λύσεις που μειώνουν τις τιμές των προϊόντων της, διατηρώντας πάντα αναλλοίωτη τη μοναδική ποιότητα τους, ώστε να συνεχίσει να απευθύνετε σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

  • 2012: Great Taste Awards

Tο παγωτό Lemon Grass βραβεύτηκε με 2 χρυσά αστέρια και οι γεύσεις πα¬γωτού Mastic Pink Pepper και Belgian Chocolate κέρδισαν από 1 χρυσό αστέρι στο Great Taste Top Foods της Μ. Βρετανίας (www.greattasteawards.co.uk), το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για το ποιοτικό, καλό φαγητό και ποτό..

  • 2010: Βραβεία Gourmet

Κατηγορία Συσκευασίας.

Βράβευση της Βιολογικής Γρανίτας Φράουλας στα βραβεία Gourmet κατηγορία συσκευασία 2010 .

  • 2009: Διάκριση για το Κayak από τον διεθνές Ινστιτούτο International Taste & Quality Institute.

Superior Taste Award 2009 με 2 αστέρια για το Sorbet Cassis.

Μια σημαντική διάκριση για την Κayak από το διεθνή οργανισμό International Taste & Quality Institute έρχεται να επιβραβεύσει την υψηλή. ποιότητα και τις πρωτοποριακές γεύσεις των προϊόντων Kayak.

  • Το International Taste & Quality Institute βράβευσε το sorbet Cassis, με το Superior Taste Award 2009 με 2 αστέρια. Η διάκριση Superior Taste Award αποτελεί μια μοναδική αναγνώριση για τους βραβευθέντες αφού βασίζεται στην ανώνυμη κρίση αναγνωρισμένων Chef και των Sommelier, οι οποίοι θεωρούνται αυθεντίες του χώρου.
  • 2008 : Έπαινος ΕΒΓΕ

Κατηγορία Συσκευασίας Τροφίμων & Μη Αλκοολούχων Ποτών.

Μια σημαντική βράβευση της συσκευασίας ΜΕΝΤΑ CHOCO CHIPS που δημιουργήθηκε από την k2design στον διαγωνισμό γραφιστικής ΕΒΓΕ.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Plant based συνταγή με μπιφτέκια μανιταριών Portobello

Ρόφημα με τζίντζερ και κουρκουμά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς να φτιάξετε τους τέλειους πατζαροκεφτέδες εύκολα και γρήγορα;

Πατζαροκεφτέδες: Η παρασκευή των τέλειων πατζαροκεφτέδες είναι μια απολαυστική γαστρονομική περιπέτεια, συνδυάζοντας τη γήινη γλυκύτητα των παντζαριών με αλμυρά βότανα και μπαχαρικά για να δημιουργήσετε ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο.

Στήθος κοτόπουλου με υπέροχη μεσογειακή γέμιση

Κοτόπουλο συνταγή: Το μεσογειακό γεμιστό στήθος κοτόπουλου είναι ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο που είναι τέλειο για ένα βραδινό δείπνο ή ένα φανταχτερό δείπνο. Αυτή η συνταγή είναι γεμάτη με μεσογειακές γεύσεις και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Ποιες τροφές θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μυς;

Μαζί με μια ισχυρή ρουτίνα προπόνησης, μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει άπαχες πρωτεΐνες, υγιείς υδατάνθρακες και υγιή λίπη είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μυών και τη βελτίωση της συνολικής σας φυσικής κατάστασης.

3 στους 5 γονείς παίζουν το μάγειρα για τα μικρά παιδιά που είναι δύσκολα στο φαγητό

Ο Woolford ενθαρρύνει επίσης τη συμμετοχή των παιδιών σε εκδρομές με είδη παντοπωλείου, περνώντας χρόνο στο τμήμα προϊόντων και ρωτώντας τους τι μπορεί να τους αρέσει να δοκιμάσουν.

Πολυτελής πίτα Banoffee με καραμελωμένη μπανάνα 

Αυτή η συνταγή ανεβάζει την παραδοσιακή πίτα Banoffee σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την προσθήκη καραμελωμένων μπανανών, καθιστώντας την μια πραγματικά πολυτελή απόλαυση που είναι ιδανική για κάθε ειδική περίσταση.

Θαλασσινά συνταγή - Σοταρισμένο καλαμάρι

Στα διατροφικά πλεονεκτήματα των καλαμαριών περιλαμβάνεται και το χαμηλό θερμιδικό τους περιεχόμενο, το οποίο μπορεί ωστόσο να διαφοροποιηθεί σημαντικά, ανάλογα με τον τρόπο μαγειρέματος.