Διατροφή

Πέντε τροφές που θολώνουν τους κοιλιακούς σου

Πέντε τροφές που θολώνουν τους κοιλιακούς σου

”Πεθαίνουμε ” γυναίκες και άνδρες να έχουμε επίπεδη  κοιλιά , σαν αυτούς που βλέπουμε στα μοντέλα. Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς και όμορφες, οπότε θα πρέπει να έχουμε υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες . Σου παρουσιάζουμε τις τροφές που προκαλούν πρήξιμο στην κοιλιά και θολώνουν τους κοιλιακούς σου.

Στην κατηγορία των φρούτων τα μήλα και τα αχλάδια πρήζουν την κοιλιά κάποιων ανθρώπων γιατί προκαλούν ευαισθησίες στο έντερο. Στην περίπτωση αυτή να τρως καταναλώνεις ένα από αυτά μέσα στην ημέρα ή να αφαιρείς την φλούδα.

Τα λαχανικά που προκαλούν πρήξιμο στην κοιλιά είναι το μπρόκολο, το λάχανο και τα σπαράγγια καθώς προκαλούν αέρια και πέπτονται σχετικά δύσκολα στο παχύ έντερο.

Όσπρια, τα φασόλια είναι βαριά τροφή με αποτέλεσμα η κατανάλωσή τους να προκαλεί αέρια. Tips : Μπορείς λοιπόν εάν σου αρέσουν να τα καταναλώνεις σε μικρή ποσότητα και να τα συνδυάσεις με καστανό ρύζι.

Τα αλμυρά τρόφιμα σου κάνουν κατακράτηση υγρών στο σώμα και δημιουργούν το πρήξιμο. Μείωσε την ποσότητα.

Τα ανθρακούχα απελευθερώνουν στο σώμα μας διοξείδιο του άνθρακα με αποτέλεσμα να προκαλείται το πρήξιμο στην κοιλιά.

Τα αλκοολούχα ποτά ευθύνονται για την κατακράτηση υγρών στο σώμα και το πρήξιμο. Να καταναλώνεις πολύ μικρές ποσότητες την εβδομάδα . Να πίνεις πολύ νερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να καλλιεργήσετε τα δικά σας αγγούρια;

Πικάντικο κορεάτικο βοδινό Bulgogi

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς να φτιάξετε μια νοστιμότατη πίτα με κράνμπερι

Τα κράνμπερι είναι φρούτα, επομένως σου προσφέρουν κατά βάση υδατάνθρακες, κυρίως με τη μορφή απλών σακχάρων, προσφέροντας 46 θερμίδες στα 100 γραμμάρια φρέσκου προϊόντος. Τα κρανμπερι είναι επίσης καλή πηγή βιταμίνης C, φυτικών ινών και μαγγανίου.

Λάδια: Ποιο είναι το χειρότερο λάδι για μαγείρεμα;

Μαγειρικό λάδι: Όταν επιλέγετε ένα μαγειρικό λάδι, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το σημείο καπνού του. Για υψηλότερο μαγείρεμα, επιλέξτε λάδια με υψηλό σημείο καπνίσματος. Αποφύγετε τα έλαια χαμηλού σημείου καπνού και τα υδρογονωμένα φυτικά έλαια για να διατηρήσετε μια υγιεινή διατροφή.