Αυτοθεραπεία

Ήρθαν τα Sustenium Biorhythm 3 από την Menarini Hellas Consumer HealthCare

Τέσσερα νέα πολυβιταμινούχα προϊόντα τα Sustenium Biorhythm 3 ενέταξε η Menarini Hellas Consumer HealthCare στην ελληνική αγορά , ενισχύοντας έτσι την αυτοφροντίδα των πολιτών αλλά και την ελληνική οικονομία . Η Menarini Hellas Consumer HealthCare ανακοινώνει…
18 Οκτωβρίου, 2019
Αυτοφροντίδα
Pin It

Είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι όταν εστιάζετε συνεχώς στα αρνητικά της ζωής. Γιατί; Επειδή όπου εστιάζει ο εγκέφαλός σας, εκεί κατευθύνεται και η ροή της ενέργειάς σας. Πείτε ότι βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο σε μια απίστευτη ημερομηνία με κάποιον που ενδιαφέρεστε βαθύτατα. Όλα πάνε καλά μέχρι που ο σερβιτόρος μπερδεύει την παραγγελία σας και έρχεται σε εσάς το λάθος πιάτο. Εσείς αποφασίζετε να φάτε το λάθος πιάτο, τη λάθος μέρα, αλλά μέσα σας ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν ανακαλείτε στη μνήμη σας την ημερομηνία, δεν μπορείτε να θυμηθείτε ακριβώς τι έπρεπε να κάνετε, αλλά εξακολουθείτε να θυμάστε ότι λάβατε λάθος εντολή.

Αντί να εστιάζετε στο τι συμβαίνει, μάθετε να υιοθετείτε μια νοοτροπία αφθονίας. Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο μεταβαλλόμενες ιδέες που μπορείτε να ενσωματώσετε στη ζωή σας. Η αναμόρφωση της σκέψης σας και η αλλαγή της εστίασής σας είναι μια σκόπιμη πρακτική που απαιτεί χρόνο. Ωστόσο, αν είστε σε θέση να το πετύχετε, θα έχετε μεγαλύτερη χαρά και εκπλήρωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Pin It