Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΣΕΠΕ: Εθελοντική αιμοδοσία στην Πιερία στις 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΠΕ: Εθελοντική αιμοδοσία στην Πιερία στις 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΠΕ: Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Πιερία θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, για να καλυφθούν οι πάντα αυξημένες ανάγκες σε αίμα που έχουμε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στην Πιερία θα πραγματοποιηθεί δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, για να καλυφθούν οι πάντα αυξημένες ανάγκες σε αίμα που έχουμε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Συγκεκριμένα το επίσημο κάλεσμα γίνεται από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Πιερίας και αναφέρει τα εξής:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 9.00΄ με 13.30΄, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης και την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, στον χώρο του Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας (πρώην Καπνικός Σταθμός, στην οδό Φλέμινγκ 8).
Παρακαλούμε όσοι και όσες από τους/τις συναδέλφους μπορούν, ας συμμετέχουν σ’ αυτή τη δωρεά ζωής προς τους συνανθρώπους μας.
Ως εκπαιδευτικοί ας δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας, συμβάλλοντας κι εμείς στις δύσκολες αυτές εποχές στο έργο των νοσοκομείων.
Παρακαλούνται οι διευθυντές και οι διευθύντριες, οι προϊστάμενοι και οι προϊσταμένες των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους /τις συναδέλφους, συναδέλφισσες.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Πιερίας ,Ο Πρόεδρος και Η Γενική Γραμματέας, Θανάσης Κοντοφάκας Γνωσούλα Χαϊλατζίδου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

3ήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Μυτιλήνη 12-14 Σεπτεμβρίου

Στις 3 Σεπτεμβρίου εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

ΚΕΦΙ: Ημερίδα με θέμα "Κακοήθη Αιματολογικά Νοσήματα" στις 20 Σεπτεμβρίου

Κάλεσμα για αίμα από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής λόγω αυξημένων αναγκών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αγρίνιο Εσπερίδα: "Σακχαρώδης Διαβήτης - Ενημέρωση και Διαχείριση"

Αγρίνιο Εσπερίδα: Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η Εσπερίδα με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης: Ενημέρωση και Διαχείριση».

Εθελοντικές αιμοδοσίες και λαμπαδηδρομία στην Κρήτη

Αιμοδοσία: Ο Αιματοκρίτης, ο τοπικός οικοδεσπότης, ενορχηστρώνει αυτή την εκδήλωση σε συντονισμό με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοδοτών - ΠΟΣΕΑ, με την αμέριστη υποστήριξη πολλών φορέων, υπηρεσιών και συλλόγων.

ΕΣΑμεΑ: Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Eyes of Light: 2 νέα δωρεάν εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με εμπειρία καρκίνου

Eyes of Light: Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα.