Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Πρόσκληση Παρουσίασης Κοινωνικού Έργου της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Πρόσκληση Παρουσίασης Κοινωνικού Έργου της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ: Εκδήλωση παρουσίασης της αποστολής, του έργου και των δράσεων του Συλλόγου, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Η Πρόεδρος Κική Τσιρανίδου και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία «Ιμερόεσσα», με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης της αποστολής, του έργου και των δράσεων του Συλλόγου, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17.30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

Η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ αποτελεί τον Πανελλήνιο Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και φέρει πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Από την ίδρυση του και μετά διοργανώνει αλλά και συμμετέχει σε δράσεις για την καταπολέμηση της νόσου της παχυσαρκίας με ημερίδες, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την παιδική παχυσαρκία, την παχυσαρκία ενηλίκων και την παχυσαρκία στην τρίτη ηλικία.

Ο Σύλλογος παρέχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ παράλληλα μέσα από τις δράσεις του επιδιώκει την ενδυνάμωση των σχέσεων και την δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των μελών. Η παχυσαρκία είναι νόσος και αντιμετωπίζεται!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ιμερόεσσα: Everybody for Every Body Event 11 Μαρτίου 2023 Θεσσαλονίκη

Μη δίνεις τη μάχη μόνος σου. Εκστρατεία ενημέρωσης της Novo Nordisk Hellas την παχυσαρκία

Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας στην Ελλάδα

Ποιες είναι οι συνέπειες της παιδικής παχυσαρκίας;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ για 6η χρονιά στον Άλιμο

Άλιμος ΑμεΑ: Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου, ενώ ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τόνισε πόσο σημαντική είναι κάθε δράση που βοηθά τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν δικαιώματα κι ελευθερίες χωρίς διακρίσεις.

Βγες από το κάδρο: Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Βγες από το κάδρο: Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας.

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Επιχορήγηση €2.200.903 εκ. για τη στήριξη Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών

Ίδρυμα Μποδοσάκη: Το Πρόγραμμα BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ.