Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση από το Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση από το Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ

ΕΣΑμεΑ: Προσκαλεί άτομα με αναπηρία ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα για την κάλυψη 5 κενών θέσεων.

Όπως αναφέρει η ΕΣΑμεΑ σε δημοσίευση στον ιστότοπό της, το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027», λειτουργώντας ως δικαιούχος της πράξης «Συνέχιση λειτουργίας της Δομής ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ Πρόγραμμα Ολιστικής Παροχής Υπηρεσιών Αποκατάστασης σε Παιδιά με Εγκεφαλική Παράλυση και συνοδά προβλήματα”» με Κωδικό ΟΠΣ 6003444»

Προσκαλεί άτομα με αναπηρία (εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα) ηλικίας 6 μηνών έως 12 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα για την κάλυψη 5 (πέντε) κενών θέσεων.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας, που λειτουργεί, στη Μεταμόρφωση, Ηροδότου 1, Τ.Κ. 144 51, από τη Τρίτη 16/01/2024 έως και τη Δευτέρα 22/01/2024 και ώρες 10:00 πμ-13:00 μμ.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συμπληρωματική πρόσκληση επιλαχόντων ωφελουμένων ΚΔΗΦ "Γέφυρες ανάπτυξης" - ΠΟΦΕΚΟ

ΕΣΑμεΑ: Μόνιμη λύση στο πρόβλημα στέγασης για τους μαθητές του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας Χορτιάτη

Χορήγηση κάρτας στάθμευσης χωρίς περιορισμό στον κυβισμό των αναπηρικών αυτοκινήτων

Επιστολή στη Νίκη Κεραμέως για τις μετακινήσεις υπαλλήλων με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΚΕΦΙ: Συμμετέχει στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2024 - ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ

ΚΕΦΙ: Είναι μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης και ένας χώρος συνάντησης για Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, εθελοντές και πολίτες. Ελάτε να γνωρίσετε το έργο του ΚΕΦΙ από κοντά!