Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Εμμηνόπαυση Live Διαδικτυακό Σεμινάριο: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας

Εμμηνόπαυση Live Διαδικτυακό Σεμινάριο: Νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας

Εμμηνόπαυση Live Διαδικτυακό Σεμινάριο: Εμμηνόπαυση ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας-Live Διαδικτυακό Σεμινάριο .

Το Δίκτυο Green Pharmacy  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Εμμηνόπαυση ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της γυναίκας», την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 18:30-19:30 .

Αθανασία Παππά πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης

Το webinar θα προβληθεί μέσω της επίσημης σελίδας του Δικτύου στο Facebook http://www.facebook.com/greenpharmaciesgr και για να μπορέσει κανείς να το παρακολουθήσει θα πρέπει να έχει κάνει like στη σελίδα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Η ψυχική υγεία της γυναίκας κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης» με ομιλήτρια την κα Σοφία Χατζηδημητρίου, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια
  • «Αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης με χορήγηση φαρμάκων. Ενδεδειγμένη θεραπεία ορμονικής αποκατάστασης », με ομιλήτρια την κα Χρυσάνθη Σαρδέλη,Μαιευτήρα-Γυναικολόγο, Κλινική Φαρμακολόγο με ιδιαίτερη ενασχόληση στην αναπαραγωγική Τοξικολογία, Αναπλ. Καθηγήτρια Φαρμακολογίας-Κλινικής Φαρμακολογίας Α.Π.Θ.
  • « Οι τελευταίες εξελίξεις στην μη ορμονική αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης »,με ομιλήτρια την κα Νιόβη Ξενάκη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, MSc Marketing Specialist Department Isoplus.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία κατά και μετά την εμμηνόπαυση

Συμβουλές για απολαυστική σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά

Πώς αλλάζει η σεξουαλική ζωή μετά την εμμηνόπαυση

Δεν μπορούμε πλέον να κατηγορούμε τη μέση ηλικία ως τον κύριο λόγο για τη συγκέντρωση νέου βάρους σύμφωνα με αποκαλυπτική μελέτη

Εμμηνόπαυση : Οι παρενέργειες που δημιουργεί στην σεξουαλική ζωή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΣΑΜΣΚΠ: Παραχώρηση χώρου στο δημαρχείο Ηλιούπολης για υποστήριξη των ΑμΣΚΠ

ΣΑΜΣΚΠ: Από Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Τρίτη από τις 16:00 μ.μ έως 18:00 μ.μ άτομα του Δ.Σ του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας θα παραβρίσκονται στο Δημαρχείο Ηλιούπολης στην Αίθουσα Υποδοχής (ισόγειο) επί της διεύθυνσης Σοφ. Βενιζέλου 112 & Πρωτόπαππα.

#ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης για την αιμορροφιλία

«Ο δικός μας παράγοντας ποιότητας» είναι το κεντρικό μήνυμα της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί ο Σύλλογος Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών – ΣΠΕΑ, με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας TAKEDA.

Τι γίνεται στο μυαλό ενός παιδιού με ΔΕΠΥ - Μήνας Ευαισθητοποίησης για τη ΔΕΠΥ 2021

ADHD Hellas: Το ADHD Hellas, ως φορέας υποστήριξης των ατόμων που ζουν με ΔΕΠΥ, ξεκινά μία νέα καμπάνια για τον Οκτώβριο του 2021, αφιερωμένη στη ΔΕΠΥ στα παιδιά, με τίτλο «Μαζί στη #ΔΕΠΥ για το παιδί», η οποία είναι υπό την ομπρέλα της ευρύτερης καμπάνιας του σωματείου μας «Η ΔΕΠΥ μας αφορά όλους».

Οι δράσεις της ΡευΜΑζήν για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας στις 12 Οκτωβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας 12 Οκτωβρίου: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΡευΜΑζήν δίνει και φέτος το παρών, οργανώνοντας πανελλαδικά μια σειρά από δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.

Οι μυοσκελετικές παθήσεις έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των εργαζομένων

Mυοσκελετικές παθήσεις εργασία :Οι μυοσκελετικές παθήσεις που σχετίζονται με την εργασία έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των εργαζομένων