Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΛΛΟΚ: Δηλώστε συμμετοχή στον “Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας” 2022

ΕΛΛΟΚ: Δηλώστε συμμετοχή στον “Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας” 2022

ΕΛΛΟΚ:Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ – θα δώσει και φέτος το παρόν, με ομαδική συμμετοχή, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Νοεμβρίου 2022.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί τους στα εξής αγωνίσματα:

  • Μαραθώνιος Δρόμος
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ

 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΛΟΚ μέχρι τέλος Ιουνίου ενώ για αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μαραθώνιου 2022 πατώντας εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι!
Λάβετε θέσεις… Ξεκινάμε!
#iAMAuthentic

Σημειώνεται ότι ο φετινός αγώνας θα δεχθεί ακόμη περισσότερους δρομείς σε σχέση με τον αγώνα του 2021 που ήταν περιορισμένος λόγω της πανδημίας. Συνολικά 15.000 θέσεις θα ανοίξουν για τον Μαραθώνιο Δρόμο, 15.000 για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ και 12.000 για Αγώνα Δρόμου 10χλμ. Για πρώτη φορά φέτος, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το Universities Night Run, με όριο συμμετοχής τα 3.000 άτομα. Το σύνολο των δράσεων του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς και του διεθνούς συνεδρίου που ετοιμάζει ο ΣΕΓΑΣ, θα παρουσιαστούν αναλυτικά τις επόμενες εβδομάδες.

Φέτος, επιστρέφει στο πρόγραμμα της διοργάνωσης και ο Aγώνας Παιδιών 1,2χλμ, στον οποίο θα συμμετάσχουν 900 παιδιά. Οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο. Σε ό,τι αφορά στις εγγραφές στους υπόλοιπους αγώνες θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά – και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων – στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

ΕΛΛΟΚ: Οι συνήθειες άλλαξαν, ο καρκίνος όχι!

Καρκίνος, Ανοσοκαταστολή & Covid - Webinar από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Άλμα Ζωής: 1ο Συνέδριο Ασθενών - Ο Καρκίνος του Μαστού στην Ελλάδα σήμερα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι CHÓRES τραγουδούν για το “Άλμα Ζωής” [vid]

Είχα καρδιά που άνθιζε: Η εκδήλωση και τα βιωματικά μαθήματα πολυφωνικού τραγουδιού πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της χορωδίας CHÓRES και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ενδυνάμωση των ασθενών.

ΕΣΑμεΑ: Να μπει τέλος στη δυσμενή μεταχείριση των πολιτών με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Διάταξη νόμου που θα απαγορεύει εκδηλώσεις δημοσίων αρχών και φορέων που δεν πληρούν προδιαγραφές προσβασιμότητας, φυσικής και ψηφιακής ζητά η Συνομοσπονδία από τον Πρωθυπουργό.

Έντονη διαμαρτυρία της ΕΣΑμεΑ στον Χατζηδάκη για την προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ

ΕΣΑμεΑ: Η Συνομοσπονδία ΑμεΑ ζητά από τον υπουργό την ανάκληση της προκήρυξης ΑΡΙΘΜΟΣ 1/2022 πλήρωσης τριακοσίων ενενήντα τριών (393) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών από τις 16.06.2022 έως τις 06.07.2022.