Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

ΕΛΛΟΚ: 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο 

ΕΛΛΟΚ: 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ – Ο άνθρωπος στο επίκεντρο 

ΕΛΛΟΚ: Το 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο θα λάβει χώρα από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Το 7ο Ετήσιο Συνέδριο ΕΛΛΟΚ: Ο άνθρωπος στο επίκεντρο θα λάβει χώρα από 3 έως 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας. Η ημερομηνία διεξαγωγής του Συνεδρίου έχει, όπως κάθε χρόνο, ως σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου, η οποία παρέχει την ευκαιρία ευρύτερης ανάδειξης και συζήτησης όλων των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους ασθενείς με καρκίνο.

Μεταξύ αυτών, το Συνέδριο εστιάζει στην ποιότητα, την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, την ειδική μέριμνα και φροντίδα που απαιτείται για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τη συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην αντιμετώπιση του καρκίνου, την ανάγκη για ουσιαστική επένδυση στην καινοτομία και την έρευνα, αλλά και τη θεραπευτική επίδραση της τέχνης στους ασθενείς με καρκίνο.

  • Περισσότερες πληροφορίες: https://ellok.org/2023-conference/
  • Για να παρακολουθήσετε το 7ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ δια ζώσης, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/xy9d3oUCo8YTTzKcA
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ένωση Ασθενών Ελλάδας: Συμμετοχή στο "Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου"

ΕΛΛΟΚ: Ξεκινά τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας το νέο της λογότυπο

Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Καταπολέμησης του Καρκίνου: Oι προκλήσεις για την Ελλάδα  

Ημερίδα για την Παγκόσμια ημέρα καρκίνου του παγκρέατος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό 2023 #WAAD 2023

ΕΣΑμεΑ: Η 2α Απριλίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της διεθνούς κοινότητας καθώς και τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αυτισμό. 

ΦΕΚ: Νέος κώδικας δεοντολογίας για τους Φυσιοθεραπευτές

ΦΕΚ: Ο Κώδικας Δεοντολογίας Φυσικοθεραπευτών είναι το σύνολο αρχών, αξιών και κανόνων που διέπουν τη σχέση φυσικοθεραπευτή και λήπτη υπηρεσιών υγείας, κατά την άσκηση του φυσικοθεραπευτικού επαγγέλματος.

ΕΣΑμεΑ: Πρέπει να είμαστε άτεγκτοι στην καταπολέμηση των διακρίσεων

ΕΣΑμεΑ: Με τον Επίτροπο της ΕΕ για την Εργασία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα Nicolas Schmit συναντήθηκε αντιπροσωπεία του EDF, με επικεφαλής τον πρόεδρό του και πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έρχεται με το μήνυμα "Μία Λαμπάδα...ένα Χαμόγελο"

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά την υποστήριξη όλων για να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε παιδιού στη χώρα.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ο Υπουργός, όπως διαφαίνεται από την απάντησή του, εστιάζει στους αριθμούς και όχι στην ουσία του αιτήματος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 στην Καλαμάτα

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τους φροντιστές τους στην Καλαμάτα.

ΕΣΑμεΑ: Ο υπ. Υγείας ολοκλήρωσε με τον ΕΟΠΥΥ την αποσύνδεσή του από τους κοινωνικούς φορείς

ΕΣΑμεΑ: Η ΕΣΑμεΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση του υπουργού Υγείας Αθ. Πλεύρη να αφήσει εκτός σύνθεσης του νέου ΔΣ του ΕΟΠΠΥ την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία