Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ & ΑΜΕΑ

Αιμοδοσία: Αιμοδοσία του Bloode Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας

Αιμοδοσία: Αιμοδοσία του Bloode Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας

Αιμοδοσία: Η Ελλάδα κατατάσσεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα.

Η Ελλάδα, κατατάσσεται σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα και στηρίζονται σε δότες αντικατάστασης. Στην Ευρώπη, μόλις 6 χώρες ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Ο Ιούνιος αποτελεί κρίσιμο μήνα για την επάρκεια αίματος των νοσοκομείων. Είναι παράλληλα ένας μήνας γιορτής για την αιμοδοσία λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου.

Για αυτό το λόγο το Blood-e θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στις 15:00-18:00 στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων – Serafio City of Athens για την υποστήριξη του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Άγιος Σάββας’ υπό την Αιγίδα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας.
Μπορείτε να κλείσετε κι εσείς το ραντεβού σας στέλνοντας μήνυμα στο [email protected]!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οφέλη υγείας από την τακτική δωρεά αίματος

Γέφυρα Ζωής: 15η εθελοντική αιμοδοσία 17 Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου

8 Μαΐου 2023 στην πλατεία Πτολεμαΐδας 11 το πρωί λήψη δείγματος για δωρεά μυελού των οστών με την υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας "Ανδρόνικος"!

Το φύλο του αιμοδότη επηρεάζει την επιβίωση του λήπτη;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΕΣΑμεΑ: Η συμβολή του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

ΕΣΑμεΑ: Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ», συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Eyes of Light: 2 νέα δωρεάν εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με εμπειρία καρκίνου

Eyes of Light: Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα.

ΚΕΦΙ: Επιστημονική Ημερίδα με θέμα "Κακοήθη Αιματολογικά Νοσήματα"

ΚΕΦΙ: Τα κακοήθη αιματολογικά νοσήματα αποτελούν το 10% των νεοπλασιών και προσβάλουν όλες τις ηλικίες, ενώ οι θεραπείες εξελίσσονται συνεχώς και πλέον δίνουν τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσέγγισης.