Ο  Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, πρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής Θεραπευτικής Αιματολογίας-Ογκολογίας, εξελέγη ,Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ) για τα έτη 2019 και 2020.

Αντιπρόεδροι ανέλαβαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος(Αιματολογική Κλινική, ΓΝΑ «Λαϊκό») καιη Διευθύντρια του ΕΣΥ Ιωάννα Σακελλάρη, Αιματολόγος από την Αιματολογική Κλινική και Μονάδα Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Την θέση της Γενικής Γραμματέως πήρε η Διευθύντρια του ΕΣΥ Μαρία Παγώνη και τη θέση του Ταμία ο Διευθυντής του ΕΣΥ Ιωάννης Μπαλταδάκης, και οι δύο Αιματολόγοι της Αιματολογικής Κλινικής, Κλινικής Λεμφωμάτων & Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός».

Ειδικός Γραμματέας επιλέχθηκε ο Διευθυντής του ΕΣΥ Ιωάννης Κάκκας, Αιματολόγος του Τμήματος Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός».
Τέλος μέλη του ΔΣ της ΕΑΕ εκλέχθηκαν οι παρακάτω Αιματολόγοι:

  • Ευαγγελία Γιαννάκη,Διευθύντρια ΕΣΥ από τη Μονάδα Γονιδιακής και Κυτταρικής Θεραπείας της Αιματολογικής Κλινικής και Μονάδας Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων του ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης,
  • Ειρήνη Κατωδρύτου, Διευθύντρια ΕΣΥ από την Αιματολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγένειο» της Θεσσαλονίκης,
  • Χάρις Ματσούκα, Συντονίστρια Διευθύντρια ΕΣΥ του Αιματολογικού Τμήματος του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» και Πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και
  • Βασιλική Παππά, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αιματολογίας στην Αιματολογική Μονάδα της Β’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΠΓΝ «Αττικόν» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here