Ενώ οι δραστηριότητες συγχωνεύσεων και εξαγορών, ο αυξημένος κίνδυνος πολιτικής και τα νομικά ζητήματα εξακολουθούν να ασκούν πίεση στην αγορά ασφάλισης υγείας, οι ευνοϊκές συνθήκες των επιχειρήσεων, οι οικονομικοί παράγοντες και η βραχυπρόθεσμη νομοθετική αβεβαιότητα εξισορροπούν τις προκλήσεις για τη δημιουργία σταθερών προοπτικών για τον κλάδο της ασφάλισης υγείας το 2019, σύμφωνα με την S & P Global Ratings.

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε:  

  1. Η ισχυρή μισθολογική απασχόληση συνεχίζει να αυξάνει τους εμπορικούς τομείς των ασφαλισμένων, ενώ η γήρανση των Baby Boomers ενισχύει την ανάπτυξη του Medicare Advantage, σύμφωνα με την υπηρεσία αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας. Επιπλέον, τα κράτη μετακινούν όλο και περισσότερο τους πληθυσμούς υψηλής οξύτητας σε διαχειριζόμενα προγράμματα Medicaid, ενώ οι επιχειρήσεις ανταλλαγής ACA παρουσιάζουν σημάδια σταθεροποίησης και νέου ανταγωνισμού.
  2. Οι λειτουργικές επιδόσεις των ασφαλιστικών φορέων των ΗΠΑ αντανακλούν τη σταθερότητα των κερδών και τη βελτίωση της ποιότητας των αποδοχών τους, δήλωσε η S & P Global Ratings. «Ωστόσο, αναμένουμε ότι η κερδοφορία θα μετριαστεί κάπως στο τρέχον έτος».
  3. Οι αναλυτές της S & P Global Ratings αναμένουν ότι οι ασφαλιστές υγείας θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες μεταρρύθμισης των πληρωμών και της παράδοσης το 2019.
  4. «Με την παροχή κινήτρων σε ένα σύστημα βασισμένο σε αξίες, το οποίο ευθυγραμμίζεται περισσότερο με την αγορά, αναμένουμε μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των ασφαλισμένων και των παρόχων για την αντιμετώπιση του επόμενου σταδίου της εξέλιξης της αγοράς», σύμφωνα με την υπηρεσία αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here