Της Νικολέτας Ντάμπου 

Μάθετε από το παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι ο ΕΟΦ προχώρησε στην διακήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την μίσθωση νέων χώρων γραφείου, απόφαση -Διαβάστε εδώ : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ 2018, που επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο το ρεπορτάζ του www.healthweb.gr –Διαβάστε εδώ Παρασκήνιο: Αποθήκη ψυχών ο ΕΟΦ για να μειωθεί η ανεργία– που ανέδειξε το γεγονός ότι στον ΕΟΦ ψάχνουν διακαώς να βρουν και να νοικιάσουν νέο κτήριο για να πραγματοποιήσουν νέες προσλήψεις ανέργων από τον Ο.Α.Ε.Δ , όπως σας έχει αποκαλύψει μόνο το www.healthweb.gr –Διαβάστε εδώ : Αποκλειστικό: Φουρνιές ανέργων ‘στοιβάζονται’ στον ΕΟΦ. , διότι η κυβέρνηση θέλει μέσα από αυτόν τον τρόπο να εμφανίσει μείωση του ποσοστού των ανέργων .

Συγκεκριμένα , στον εν λόγω διαγωνισμό ορίζεται στην απόφαση ότι η διάρκεια της μίσθωσής θα είναι για πέντε (5) χρόνια με ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής συμβάσεως μισθώσεως και ο ετήσιος προϋπολογισμός (70.000,00)€.

Ενώ , υπάρχει στους ειδικότερους όρους του διαγωνισμού ότι το προσφερόμενο προς εκμίσθωση ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων των πεντακοσίων μέτρων (500μ.) από το υπάρχον κτίριο του ΕΟΦ .

Η κυβέρνηση σπαταλάει χρήματα μόνο και μόνο για να δείξει μείωση του ποσοστού των ανέργων, όπως η ενοικίαση του δευτέρου κτηρίου του ΕΟΦ και οι προσλήψεις ανθρώπων από τον ΟΑΕΔ και όχι μόνο … οι οποίοι δεν γνωρίζουν το δύσκολο αντικείμενο του φαρμάκου και σ’ έναν οργανισμό που ο κύριος σκοπός του είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας .

Επίσης , αναρωτιόμαστε αφού θα νοικιάσει ο ΕΟΦ ένα κτήριο για 5 χρόνια του οποίου ο ετήσιος προϋπολογισμός είναι 70.000,00 €. αλλά θα δαπανήσει και περισσότερα μεγάλα ποσά για τον εξοπλισμό , μισθούς κ.λ.π και μέχρι να ολοκληρωθούν όλα αυτά θα τελειώσει θεωρητικά και η 8μηνη σύμβαση των ανθρώπων από τον ΟΑΕΔ . Άρα τι πρόκειται να γίνει ; Μήπως θα τους μονιμοποιήσει και αυτούς ;

Είναι αδιανόητο να σπαταλάει ο ΕΟΦ τεράστια χρηματικά ποσά για την υλοποίηση ενός έργου χωρίς σχέδιο και προοπτική .

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here