Της Νικολέτας Ντάμπου

Μάθετε από το παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι στον ΕΟΦ ψάχνουν διακαώς να βρουν και να νοικιάσουν νέο κτήριο για να πραγματοποιήσουν τις νέες προσλήψεις ανέργων από τον Ο.Α.Ε.Δ , όπως σας έχουμε ήδη γράψει αποκλειστικά στο www.healthweb.gr Διαβάστε εδώ : Αποκλειστικό: Φουρνιές ανέργων ‘στοιβάζονται’ στον ΕΟΦ. διότι η κυβέρνηση θέλει μέσα από αυτόν τον τρόπο να εμφανίσει μείωση του ποσοστού των ανέργων .

Εμείς αυτό που αναρωτιόμαστε είναι ότι από την στιγμή που θα νοικιάσει ο ΕΟΦ ένα κτήριο για 2 χρόνια το οποίο για να εξοπλιστεί θα πρέπει να δαπανηθούν μεγάλα ποσά αφού θα χρειαστεί να αγοραστούν γραφεία , υπολογιστές αλλά και δίκτυα τηλεφώνου και ίντερνετ κ..π.α . και μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα τελειώσει θεωρητικά και η 8μηνη σύμβαση των ανθρώπων από τον ΟΑΕΔ . Άρα τι θα γίνει ; Θα συνάψουν τις συμβάσεις και θα κάθονται σπίτι τους; ή μήπως θα τους μονιμοποιήσουν ; Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση η οποία εάν δεν σηματοδοτεί προσλήψεις με πλάγιο τρόπο (μέσω ΟΑΕΔ ), αποτελεί μία τεράστια σπατάλη .

Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το δύσκολο αντικείμενο του φαρμάκου θα μπορέσουν να βοηθήσουν στον έλεγχο της Αγοράς και στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης για την παραγωγή και κυκλοφορία φαρμάκων .

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here