Της Νικολέτας Ντάμπου

Μάθετε από το  παρασκήνιο του www.healthweb.gr ότι το site του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (  ΙΦΕΤ ) συνεχίζει να είναι το ίδιο άθλιο όπως και πριν δαπανήσει 680.000 € για να ανανεωθεί και βελτιωθεί .

Φανταστείτε υπάρχει ακόμα ο χαιρετισμός της κυρίας Έλενας Τσάγκαρη πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Ι.Φ.Ε.Τ , την οποία οι ίδιοι κατηγορούν για σκάνδαλο στο ΚΕΕΛΠΝΟ .

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί μια φαρμακαποθήκη όπως το Ι.Φ.Ε.Τ που έχει πολύ μεγάλες αυξήσεις κερδών δηλαδή αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, πήρε χρηματοδότηση από τον Ε.Ο.Φ για την διάσωση του, όπως σας έχουμε αποκαλύψει στο www.healthweb.gr-Διαβάστε εδώ : Ταχύτητες…απευθείας αναθέσεων στην Υγεία που σοκάρουν! Της Νικολέτας Ντάμπου. 

Ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα δεν είδαμε καμία από τις δράσεις για τις οποίες επιχορηγήθηκε να υλοποιούνται . Που πήγαν λοιπόν τα χρήματα του Ε.Ο.Φ που με τόση βιασύνη δόθηκαν ;

Εκτός, αν το Ι.Φ.Ε.Τ τα κέρδη του πρόκειται να τα κάνει εκατοντάδες προσλήψεις από τον Οκτώβριο όπως εξήγγειλε το υπουργείο Υγείας για να σωθούμε …!  Το ίδιο και ο Ε.Ο.Φ ο οποίος έχει υψηλά πλεονάσματα και θα κάνει άρα πολλές προσλήψεις όχι για ελέγχους αλλά για εξυπηρετήσεις άλλων σκοπιμοτήτων.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here