Ποια καινοτόμος σκέψη έδωσε το ‘’εισιτήριο’’ στους νέους προέδρους των ΕΟΦ και ΕΟΠΥΥ;

Της Νικολέτας Ντάμπου 

Στην σημερινή Ελλάδα και οι λέξεις χάνουν την αξία τους . Τις αυξήσεις των εργαζομένων στον ΕΟΦ τις βαπτίζουν κάποιοι ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης!

Για να κάνει ένας εργαζόμενος την δουλειά του στο ΕΟΦ πρέπει να παίρνει bonus !. Και το χειρότερο , για να είμαστε ήσυχοι εμείς οι πολίτες ότι ελέγχονται τα φάρμακα , πρέπει να υπάρχει bonus !

Αποφεύγει η πρόεδρος του ΕΟΦ να πει ότι το ποσό 690.000 ευρώ και το ονομάζει ‘’ καθαρό ‘’ και ότι αυτό είναι 450.000 ευρώ κάνοντας λόγο για ένα ‘’ αξιοπρεπές επίδομα ‘’ . Εμείς που είμαστε εργαζόμενοι και αυξήθηκαν οι εισφορές μας μέχρι και 80% γιατί δεν μας λέει πιο είναι το πραγματικό εισόδημα μας . Με τις εισφορές η το καθαρό 20-25% που μας μένει ;

Μιλάει συνεχώς για υπέρβαση των στόχων του ΕΟΦ . Ποια όμως υπέρβαση στόχων ; Όλα τα έσοδα του ΕΟΦ είναι από υποχρεωτικά παράβολα και τέλη που πληρώνουν αγόγγυστα οι εταιρείες για να πουλάνε τα προϊόντα τους και τα φάρμακα τους . Τις αποσύρσεις των επικίνδυνων φαρμάκων τις κάνει πρώτα ο ΕΜΑ και μετά ακολουθεί ο ΕΟΦ. Τις ανακαλύψεις για την διακίνηση πλαστών φαρμάκων τις κάνει η οικονομική αστυνομία και η Interpol και παρευρίσκεται κάποιο στέλεχος του ΕΟΦ. Η νομοθεσία επιβάλει να πληρώνουν υπέρ τρίτων οι εταιρείες όπως και σε κάποιες ανεξάρτητες αρχές . Δεν παράγει κάτι ο ΕΟΦ !

Ο ΕΟΦ βέβαια όλο το 2017 μοιράζει χρήματα (νομίμως ; ) Σε ΙΦΕΤ , παρ΄ ολίγον στο ΕΚΑΠΤΥ (με όρους που δεν δέχθηκε να τα πάρει ούτε ο κ. Παπαδάκης ), σε άλλους οργανισμούς και πάει λέγοντας .

Άλλωστε λεφτά υπάρχουν (για τους εκλεκτούς μόνο ) !!

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here