Μπορεί η συμπεριφορά στο κρεβάτι να αποτελέσει αιτία χωρισμού; Μάλλον ναι, και μάλιστα συμβαίνει συχνά. Ας δούμε τα 4 βασικά αίτια σεξουαλικής απογοήτευσης που αποτελούν ικανούς λόγους για να μη συνεχιστεί ένας μεγάλος έρωτας!

1.Ο ρόλος του μεγέθους

Αν και δεν ανήκει στα απαραίτητα συστατικά μιας επιτυχούς ερωτικής πράξης, δεν παύει να επηρεάζει τον τρόπο που βλέπουμε έναν άντρα. Γιατί; Γιατί με το κοινωνικό «αστειάκι» περί μεγέθους τελικά μεγαλώνουν και τα δύο φύλα. Έτσι, θέλοντας και μη, έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο η σύνδεσή του με τον ανδρισμό ή τη σεξουαλική ικανοποίηση. Επομένως, ενδεχόμενο μικρό μέγεθος δεν αποκλείεται να μας απογοητεύσει.

2. Η ποιότητα της πράξης

Όλη η διαδικασία, από το πρώτο φιλί μέχρι την αγκαλιά μετά την συνουσία, μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Κι αυτό γιατί εκεί ο άντρας εκφράζει, σε πολλαπλές στιγμές, τη φιλοσοφία, την εμπειρία του και, το πιο σημαντικό, του τρόπο που αντιμετωπίζει τη γυναίκα. Αν και η ερωτική πράξη είναι ίδια σε όλα τα ζευγάρια, η προσέγγισή της την κάνει μοναδική. Η επικοινωνία που αναπτύσσεται αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας και των δύο. Αν, λοιπόν, προκύψει σεξουαλική διάψευση μπορεί να οδηγήσει και στην απόρριψη.

3.Η διάρκεια της επαφής

Μικρή ή ατελείωτη; Και στις δύο περιπτώσεις προξενεί ανησυχία. Όταν είναι πολύ σύντομη, η γυναίκα δεν ικανοποιείται, ενώ όταν κρατάει ώρες, κουράζεται. Αυτό που συμβαίνει σ’ αυτές τις δύο εμπειρίες είναι ότι επιβάλλεται ο ρυθμός του άντρα και η γυναίκα προσπαθεί να προσαρμοστεί. Η ανησυχία συνήθως δεν προκαλείται από το «λίγο» ή το «πολύ». Εξάλλου, πάντα η ποιότητα μετράει. Η γυναίκα νιώθει άσχημα όταν ο άντρας δεν δείχνει το απαραίτητο ενδιαφέρον, όταν, δηλαδή, δεν εισάγει στη δική του σεξουαλική ικανοποίηση και το ρυθμό του οργασμού της.

4.«Παράξενες» διαθέσεις από την πρώτη φορά

Σε αυτή την περίπτωση σημαντικό θεωρείται το τι ορίζει ο καθένας ως «παράξενες» διαθέσεις. Η αντίληψη της σεξουαλικής τακτικής είναι θέμα εμπειρίας και, κατά μεγάλο ποσοστό, προσωπικής αναζήτησης. Βέβαια, η ηθική που διαμορφώνουν η οικογένεια και η κοινωνία δημιουργεί με τη σειρά της αναστολές ή περιορισμούς.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 7 =