Διαβάστε παρακάτω τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε, για να καταλάβετε αν του αρέσετε και περνάει καλά μαζί σας κι πρόκειται να υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Η στάση του σώματος

Αν σε όλη τη διάρκεια δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά σας και φαίνεται να πλησιάζει συνεχώς προς το μέρος σας. Η αν κάθετε χαλαρός, που σημαίνει ότι νιώθει άνετα και κρατά μια συνεχόμενη οπτική επαφή μαζί σας, τότε να είστε σίγουρες ότι του αρέσετε και μάλιστα πολύ.

Το χαμόγελο

Κρίνοντας και από τον εαυτό σας, όταν περνάτε καλά χαμογελάτε, έτσι δεν είναι; Αυτό πρέπει να προσέξετε και στο πρόσωπό του. Αν και οι δυο σας έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, χωρίς ουσιαστικό λόγο, σε όλο το δείπνο-ποτό-καφέ, μάλλον περνάτε πολύ καλά και ανυπομονείτε να ξαναβρεθείτε.

Το γέλιο

Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, το να γελάει κανείς τόσο εύκολα με τα αστεία σας -ειδικά αν οι φίλοι σας πάντα σας πειράζουν για το πόσο κρύα είναι- τότε σίγουρα αυτό είναι ένα σημάδι, ότι προσπαθεί για να σας είναι αρεστός.

Η συζήτηση

Συνήθως, όταν αισθάνεται κανείς άνετα με έναν άνθρωπο, τείνει να μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και δε μένει μόνο στα επιφανειακά, όπως τις ταινίες που του αρέσει να βλέπει και το πώς περνάει στη δουλειά του. Σε περίπτωση που στο πρώτο ραντεβού έχετε ήδη μάθει το οικογενειακό δέντρο και τα πιο κρυφά όνειρά του, βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

Η επόμενη φορά

Την ώρα της συζήτησης ίσως αναφέρει ένα ωραίο μέρος στην πόλη ή κάποιο εστιατόριο-καφετέρια που του αρέσει. Μπορεί τότε να πει κάτι του τύπου «Την επόμενη φορά να πάμε εκεί» ή «να περάσουμε από εκεί κάποια στιγμή». Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι περνάει πολύ καλά μαζί σας, αλλά ήδη σκέφτεται και το πότε θα σας ξαναδεί.

Το ραντεβού που δεν τελειώνει

Έχετε τελειώσει το φαγητό σας και ο σερβιτόρος έχει ήδη μαζέψει το τραπέζι. Αν απολαμβάνει την παρέα σας, πιστέψτε με, δε θα θελήσει να το «διαλύσετε». Θα σας προτείνει να περπατήσετε λίγο παρέα στο κέντρο ή να φάτε μαζί ένα παγωτό, πριν αποχωριστείτε.

Η επιστροφή στο σπίτι

Όταν αποφασίσετε ότι είναι ώρα να γυρίσετε, προσέξτε την έκφρασή του και τα λόγια που χρησιμοποιεί. Με το να πει «πέρασα πολύ ωραία, ελπίζω να σε ξαναδώ» ή αν προσφερθεί να σας συνοδεύσει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του (δεν είναι αυτονόητο ότι πρέπει να σας συνοδεύσει, γιατί πολλές γυναίκες δεν νιώθουν ασφάλεια να μπαίνουν σε ξένα αυτοκίνητα ή να περπατούν με έναν άγνωστο το βράδυ, οπότε λογικό είναι να ρωτήσει), τότε μείνετε ήσυχη, του αρέσετε.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =