Οι ραγάδες μπορούν να εμφανιστούν σε κάθε ηλικία, ξεκινώντας από την εφηβεία. Την περίοδο αυτή παρατηρούνται πολλές αλλαγές στο σώμα, όπως οι απότομες μεταβολές ύψους, οι αυξομειώσεις του βάρους και η αύξηση του στήθους στα κορίτσια. Οι αλλαγές μπορεί να συνοδεύονται και από την εμφάνιση των ραγάδων σε διάφορα σημεία του σώματος όπως στη μέση, στους γλουτούς ή στο στήθος. Αργότερα πάλι είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

–  20 ml λάδι jojoba

– 20 ml σιτέλαιο

– 20 ml λάδι καλέντουλας

– 20 ml λάδι αβοκάντο

Τρόπος παρασκευής:

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλε όλες τις δοσολογίες από τα έλαια και άναψε το μάτι. Άφησε το μείγμα να ζεσταθεί και να ομογενοποιηθεί, χωρίς όμως να κάψει, ώστε να μη χάσουν τα έλαια τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Στη συνέχεια άφησέ το να κρυώσει πριν το απλώσεις στο δέρμα σου.

Τρόπος εφαρμογής:

Κάνε κάθε μέρα μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί και θα δεις σύντομα τις αναπλαστικές ιδιότητές του πάνω στις ραγάδες σου.

Οργανικό βούτυρο καρύδας: Είναι το πιο φημισμένο προϊόν για την ενυδάτωση του δέρματος, των μαλλιών και νυχιών, προσφέρει μαλακό, σφριγηλό δέρμα με νεανική λάμψη και έχει υπέροχο εξωτικό άρωμα. Είναι όμως και από τα πιο δραστικά προϊόντα για την ανάπλαση του δέρματος ειδικά όταν υπάρχουν ραγάδες. Τα ένζυμα που περιέχει το βούτυρο καρύδας βελτιώνουν την κατάσταση των ιστών με αποτέλεσμα το δέρμα να επανέρχεται σταδιακά.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 1 =