Χάρη στη συνδρομή του Συλλόγου Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης», που προσέφερε 25.000 ευρώ, η Κινητή Μονάδα ανακατασκευάστηκε πλήρως και είναι έτοιμη να ξεκινήσει εξορμήσεις στην Περιφέρεια και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη προκειμένου να δώσει στις γυναίκες τη δυνατότητα να κάνουν προληπτικά ψηφιακές μαστογραφίες και τεστ- Παπ.

«Η Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου δεν λειτουργούσε από τις 21 Δεκεμβρίου του 2014 γιατί ήταν σχεδόν διαλυμένη και δεν ήταν σε θέση να λειτουργήσει. Η συλλογική προσπάθεια απέδωσε καρπούς και η Κινητή Μονάδα, μετά από τρία χρόνια ακινησίας και με τη βοήθεια του Συλλόγου Φίλων ΑΝΘ Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης», που διέθεσε 25.000 ευρώ, ανασκευάστηκε πλήρως και είναι έτοιμη για εξορμήσεις στην Περιφέρεια», δήλωσε ο διοικητής του Θεαγενείου, Θεόδωρος Ρεβενάκης.

Παράλληλα επισήμανε ότι δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα αρχίσουν οι εξορμήσεις διότι αξιολογούνται τα διάφορα αιτήματα που έχει δεχτεί το Θεαγένειο. «Το Θεαγένειο υλοποιεί το κοινωνικό του έργο, προσφέροντας σημαντικά όχι μόνο στη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο αλλά και στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωσή του, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες και ευαίσθητες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Θα θέλαμε και ευελπιστούμε να αρχίσει τις εξορμήσεις μέσα στον Οκτώβριο, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το πούμε ακόμη με σιγουριά», προσέθεσε ο κ. Ρεβενάκης.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − eleven =