Η φαρμακοβιομηχανία Demo συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνεται με στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων μέχρι το τέλος της χρονιάς μέσα από ένα ισχυρό R&D τμήμα που διαθέτει.

Την ανάπτυξη της φαρμακοβιομηχανίας DEMO δεν την περιόρισαν οι εξοντωτικές πολίτικες αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ελλάδα σήμερα με αποτέλεσμα να καταφέρνει να επεκτείνεται μέσα από τις επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο φαρμακευτικός κλάδος δέχεται μεγάλη επίθεση, η Demo συνεχίζει να επενδύει και να επεκτείνεται με στόχο για το 2017 την ανάπτυξη νέων προϊόντων μέσα από ένα ισχυρό R&D τμήμα. Έχοντας ήδη επικεντρωθεί στα προϊόντα πολύπλοκης σύνθεσης, όπως ενέσιμα γαλακτώματα, εισπνεόμενα εναιωρήματα, ενέσιμα λιποσώματα, ενέσιμα διαλύματα νανοσωματιδίων, κ.α. Στόχος , επίσης , της εταιρείας είναι η μείωση του κόστους παραγωγής μέσα από την αυτοματοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και την αύξηση μεγεθών, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Δημήτρης Δέμος .

Το μυστικό της Demo

Το μυστικό επιτυχίας της Demo σε ένα δυσοίωνο περιβάλλον όπως το σημερινό στην χώρα μας είναι η τεχνογνωσία και ποιότητα αλλά και οι μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες της φαρμακοβιομηχανίας καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού και η προσαρμοστικότητα στις συνεχής αλλαγές, όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη η κ. Ιωάννα Δέμου- Χημικός, Μέλος Δ.Σ DEMO ABEE.

Η DEMO πρόκειται μέχρι τέλος του 2017 να ολοκληρώσει την επένδυση που είχε ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια κόστους 35εκ.ευρώ για τον περεταίρω εκσυγχρονισμό και επέκταση των εγκαταστάσεων της. Τα πλάνα επένδυσης που έμειναν πίσω την τελευταία διετία και καθυστέρησαν εξαιτίας των οφειλών του Δημοσίου στις Βιομηχανίες Φαρμάκου , έχουν ήδη δρομολογηθεί και βαίνουν στην ολοκλήρωση τους με την βοήθεια των νέων μηχανών που παρέλαβε την Άνοιξη του 2016 με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες (μηχανή Πλαστικών Αμπουλών και Λυοφιλοποιητές) αλλά και τα νέα μηχανήματα που απέκτησε πριν ένα μήνα τα οποία συμπλήρωσαν τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό στις γραμμές πενεμών και κεφαλοσπορινών και τα οποία θα συμβάλλουν κατά πολύ στην παραγωγική δύναμη της DEMO.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 12 =