Ορισμένοι συνδέουν τη ντροπαλότητα με την εσωστρέφεια, παρότι επί της ουσίας δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.Οι περισσότεροι δεν αισθανόμαστε εσωστρεφείς ακριβώς επειδή δεν είμαστε ντροπαλοί, όμως αν έχουμε πάνω από δύο από τις παρακάτω ενδείξεις εσωστρέφειας ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουμε απόψεις,

Όχι σε νέες γνωριμίες

 Νιώθετε ότι καταναλώνετε πολύ ενέργεια όταν μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε καινούριες γνωριμίες για αυτό το αποφεύγετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε εύκολα φιλίες απλά σας φαίνεται δύσκολο να μιλάτε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Μιλούν εύκολα σε κοινό

Οι εσωστρεφείς δεν έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης ούτε είναι ντροπαλοί. Δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν μια ομιλία ή να κάνουν μια πρόποση μπροστά σε κόσμο, απλά δεν θέλουν να μπουν σε συζητήσεις με αγνώστους μετά!

Λατρεύετε τους εξωστρεφείς

Αν είστε εσωστρεφείς είναι πιο πιθανό να κάνετε παρέα με εξωστρεφείς ανθρώπους ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.

Δεν σας αρέσουν οι συνεντεύξεις για δουλειά

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα σε μια συνέντευξη για δουλειά, όμως οι εσωστρεφείς  αισθάνονται άβολα μόνο στην αρχή. Όταν αισθανθούν άνετα με τον συνομιλητή τους συνήθως τα πηγαίνουν περίφημα.

 Είστε πιστοί φίλοι

Οι εσωστρεφείς είναι κατά κύριο λόγο ειλικρινείς και πιστοί, αφού παίρνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση από τους ίδιους και δεν εξαρτώνται από την άποψη των άλλων.

Απαρνιέστε τις εξόδους

Οι εξωστρεφείς θέλουν να βρίσκονται έξω με ανθρώπους και να αλλάζουν παραστάσεις, ενώ οι εσωστρεφείς εκτιμούν περισσότερο μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι.

 Δεν εμπιστεύεστε τους άλλους εύκολα

 Είναι πιο δύσκολο για τους εσωστρεφείς ανθρώπους να βρουν φίλους που τους σέβονται για αυτό που είναι, για αυτό όταν κάνουν νέες παρέες τους εμπιστεύονται και πιο δύσκολα.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here