Πρώτος ανεδείχθη στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, (ΦΣΑ) ο Κώστας Λουράντος για 8η τριετία.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (27.11) ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τις εκλογές των φαρμακοποιών της Αττικής.

Στον αγώνα της κάλπης πρώτος ανεδείχθη και πάλι ο Κώστας Λουράντος για 8η τριετία και μάλιστα με αυξημένο ποσοστό. Να σημειωθεί ότι ο νυν πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, ο οποίο «κατέβηκε» επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, είχε πλειοψηφήσει στην προηγούμενη αναμέτρηση με ποσοστό 40,86%.

Πιο συγκεκριμένα, στην χθεσινή αναμέτρηση, ψήφισαν περίπου 1.950 φαρμακοποιοί της Αθήνας, σε σύνολο 3.370 εγγεγραμμένων, για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και τακτικών και τακτικών αντιπροσώπων του ΦΣΑ για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).

Η παράταξή του «Συμμαχία» κατέλαβε αυτή τη φορά ποσοστό 43%, ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν τις εξής ψήφους:

  • AKIΦ 212
  • AΓΩNIΣTIKH ΠPΩTOBOYΛIA 190
  • ΠANEΠIΣTHMONIKH 215
  • ΣYNEPΓAΣIA 189
  • ΦAPMAKETTIKH ANAMOPΦΩΣH 132

 Λίγο πριν την αναμέτρηση, ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Λουράντος είχε δηλώσει :

«Καλούμε όλους τους φαρμακοποιούς να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν τους υποψηφίους της προτίμησης τους. Τα φαρμακεία μας έχουν πληγεί από όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Όμως η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές αυτές θα δείξει σε όλους ότι οι Φαρμακοποιοί δεν το βάζουν κάτω. Η ψήφος είναι η δύναμη αυτών που θα εκλέγουν. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ θα συνεχίσει το έργο της, χωρίς εξαρτήσεις και με την ίδια αγωνιστικότητα, καταγγέλλοντας όλους όσους πλήττουν τα φαρμακεία μας».

Λίγο μετά την νίκη του ο κ. Λουράντος ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και έδωσε υπόσχεση για ένα αγωνιστικό μέλλον: «Παρά την σφοδρή κακοκαιρία οι Φαρμακοποιοί με την μαζική προσέλευση τους απέδειξαν ότι εξακολουθούν να διαθέτουν τα αγωνιστικά αντανακλαστικά ενάντια σε όσους έχουν πλήξει το Φαρμακείο ή είναι ασυνεπείς προς τις υποσχέσεις τους όπως η σημερινή ΚυβέρνησηΟ κλάδος των Φαρμακοποιών διαθέτει τα αποθέματα να εναντιωθεί και πάλι σε όσους έχουν στοχεύσει σε βάρος των Φαρμακειών μας και θα το διαπιστώσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όσους αψήφησαν την σφοδρή κακοκαιρία και τίμησαν με την ψήφο τους όλους τους υποψηφίους. Λάβαμε την εντολή ανανέωσης και έναρξης δυναμικών δράσεων για το μέλλον των Φαρμακείων μας», κατέληξε.

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here